Neler Yeni

Türktelekom Numara taşıma ve yeni tesis

meric.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Asrın meriç
Şuan tt deyim de başka operatöre en kolay nasıl git gel yaparım bekleme süresi var mıdır

YBÖzhal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Yuşa Berat Özhal
40gb 320 tl tt'de
40gb 325 tl turkcell de.
Dostum türk telekom da sınırsız sosyal medya da var. geçen sene 250 tl ödüyordum en yüksek pakete şu anda 325 olmuş, bir buçuk aydır faturasızda beklemekteydim . Sonunda beklediğime değdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Turkcelle geçenler direk tt geçerse ilk ay için fazla cayma bedeli ödemez
Hocam ben turkcelle başvuru yaptım, hattı bastırıp gönderecekler. Ancak sanrıım daha taahhhüt yapmadığımız için ben şimdi turk telekoma geçersem bir sıkıntı olmaz demi

Halloween

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Ertan
aynen turkcellde senin 5 katı hızı kullanırken ve paycellden her ay 200 liralık beleş kodları alırken de ağlarlar kesin hehehe
Moruk züğürt tesellisi diyelim biz ona. + Herkes konumu farklı Ahmet bulunduğu evde iş yerinde Telekom full çekerken Turkcell hiç daha az cekebilir. Aynı şey Mehmet'in bulunduğu konumda tam terside olabilir. Bu tamamen konum olayı evlat

YBÖzhal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Yuşa Berat Özhal
Moruk züğürt tesellisi diyelim biz ona. + Herkes konumu farklı Ahmet bulunduğu evde iş yerinde Telekom full çekerken Turkcell hiç daha az cekebilir. Aynı şey Mehmet'in bulunduğu konumda tam terside olabilir. Bu tamamen konum olayı evlat
Katılıyorum, çift hat kullanıcısıyım. 13. Katta turkcell 2 çekerken turk telekom full çekiyor. Aynı binanın -2 katındayken de turkcell iyi çekiyor ancak turk telekom neredeyse hiç çekmiyor.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,595
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Dostum türk telekom da sınırsız sosyal medya da var. geçen sene 250 tl ödüyordum en yüksek pakete şu anda 325 olmuş, bir buçuk aydır faturasızda beklemekteydim . Sonunda beklediğime değdi

Hocam ben turkcelle başvuru yaptım, hattı bastırıp gönderecekler. Ancak sanrıım daha taahhhüt yapmadığımız için ben şimdi turk telekoma geçersem bir sıkıntı olmaz demi

hocam ben sosyal medya kullanmıyorum. Sadece x de gündemi 10 dk takip ederim o kadar . O yüzden benlik değil.
Yt premium daha iyi bana göre. 2 ay kullanırız

Slamori

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Deniz
M.Ö Kalan Tarifeleri Karıştırmış Arkadaş

orak98

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
nayifork

Sorduman lazım çok bir cayma bedeli çıkmaz

enthy7

80+
Bu paketlere nasıl geçiyoruz? Türk telekom'un kendi sitesinde yok? Bir de Turkcell'deyim taahhüte 40 gün var ne cayması çıkarır fatura 190 lira

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Bu gbler cok cabuk bitiyor aynı paketi 70gbı sahibim başka firma ile aynı gb versen daha uzın gider ama bu tt bi tık dolandırıyor gibi

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
Ömür AYCIL
2 hafta önce vodafone a gecmistim simdi telekoma gecsem olur demi cezada fazla cikmaz

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Berk
Bu gbler cok cabuk bitiyor aynı paketi 70gbı sahibim başka firma ile aynı gb versen daha uzın gider ama bu tt bi tık dolandırıyor gibi
bu durumu babamda fark etti bende vodafone vardı 20gb bitmek bilmiyor aynı paket babamda ben biliyorum telefonu doğru düzgün kullanmaz haber okur tt paketi hemen bitiyordu onun da

yıldızlı günler yeni görselli :)
hocam link var mı bir türlü bulamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,333
Üyeler
162,671
Son üye
tufankundak