Dostum türk telekom da sınırsız sosyal medya da var. geçen sene 250 tl ödüyordum en yüksek pakete şu anda 325 olmuş, bir buçuk aydır faturasızda beklemekteydim . Sonunda beklediğime değdi40gb 320 tl tt'de
40gb 325 tl turkcell de.
Hocam ben turkcelle başvuru yaptım, hattı bastırıp gönderecekler. Ancak sanrıım daha taahhhüt yapmadığımız için ben şimdi turk telekoma geçersem bir sıkıntı olmaz demiTurkcelle geçenler direk tt geçerse ilk ay için fazla cayma bedeli ödemez
Moruk züğürt tesellisi diyelim biz ona. + Herkes konumu farklı Ahmet bulunduğu evde iş yerinde Telekom full çekerken Turkcell hiç daha az cekebilir. Aynı şey Mehmet'in bulunduğu konumda tam terside olabilir. Bu tamamen konum olayı evlataynen turkcellde senin 5 katı hızı kullanırken ve paycellden her ay 200 liralık beleş kodları alırken de ağlarlar kesin hehehe
Katılıyorum, çift hat kullanıcısıyım. 13. Katta turkcell 2 çekerken turk telekom full çekiyor. Aynı binanın -2 katındayken de turkcell iyi çekiyor ancak turk telekom neredeyse hiç çekmiyor.Moruk züğürt tesellisi diyelim biz ona. + Herkes konumu farklı Ahmet bulunduğu evde iş yerinde Telekom full çekerken Turkcell hiç daha az cekebilir. Aynı şey Mehmet'in bulunduğu konumda tam terside olabilir. Bu tamamen konum olayı evlat
Dostum türk telekom da sınırsız sosyal medya da var. geçen sene 250 tl ödüyordum en yüksek pakete şu anda 325 olmuş, bir buçuk aydır faturasızda beklemekteydim . Sonunda beklediğime değdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam ben turkcelle başvuru yaptım, hattı bastırıp gönderecekler. Ancak sanrıım daha taahhhüt yapmadığımız için ben şimdi turk telekoma geçersem bir sıkıntı olmaz demi
Sorduman lazım çok bir cayma bedeli çıkmazDostum türk telekom da sınırsız sosyal medya da var. geçen sene 250 tl ödüyordum en yüksek pakete şu anda 325 olmuş, bir buçuk aydır faturasızda beklemekteydim . Sonunda beklediğime değdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam ben turkcelle başvuru yaptım, hattı bastırıp gönderecekler. Ancak sanrıım daha taahhhüt yapmadığımız için ben şimdi turk telekoma geçersem bir sıkıntı olmaz demi
güzelmiş
bu durumu babamda fark etti bende vodafone vardı 20gb bitmek bilmiyor aynı paket babamda ben biliyorum telefonu doğru düzgün kullanmaz haber okur tt paketi hemen bitiyordu onun daBu gbler cok cabuk bitiyor aynı paketi 70gbı sahibim başka firma ile aynı gb versen daha uzın gider ama bu tt bi tık dolandırıyor gibi
hocam link var mı bir türlü bulamadımyıldızlı günler yeni görselli