Mağazalara özel deniyorhocam link var mı bir türlü bulamadım
Mağazalara özel deniyorhocam link var mı bir türlü bulamadım
Link değil mağazaya özel dostumbu durumu babamda fark etti bende vodafone vardı 20gb bitmek bilmiyor aynı paket babamda ben biliyorum telefonu doğru düzgün kullanmaz haber okur tt paketi hemen bitiyordu onun da
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam link var mı bir türlü bulamadım
Her mağazada var mı?Link değil mağazaya özel dostum
Yok be hocam ben dün geçtim kartta birkaç saat içinde geldi çekim kalitesi göze alındığında pişman değilim şahsen .Apar topar Turkcell e geçenler ağlıyor şuan.
Reis dün hattımı faturasız vodafone yaptım internetten kimliğinizle şubemize gelin simkartınızı alın yazdı.Her mağazada mevcut
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yeni kardeşim
Yapabilirsin dostumReis dün hattımı faturasız vodafone yaptım internetten kimliğinizle şubemize gelin simkartınızı alın yazdı.
Daha şubeye gitmedim sadece internetten başvurdum buna geçebilirmiyim ücret falanda ödemedim ?
Reis ceza cayma bedeli falan ödemem değilmi turkcell faturasızdaydı hattım yeni kampanyadan faydalanamıyordum.Bu yüzden internetten vodafone başvurusu yaptım kimliğinizle şubemize gelin simkartınızı 3 gün içinde alın yazdı para falanda kesmedi telefonuma mesaj geldi simkartınızı şu kodla alın diye.Yine faturasıza çektim vodafone turkcelle dönmek için.Hat şuanda taşındımı taşınmadımı onuda bilmiyorum ama faturasızda tahhhüt yok diye biliyorum bu kampanya iyiymiş.Yapabilirsin dostum
Faturasızda çıkmıyor diye biliyorum. Turkcell uygulamasındaki destekten veya 532'den sordurabilirsin herhangi bir bedel çıkıp çıkmadığını.Reis ceza cayma bedeli falan ödemem değilmi turkcell faturasızdaydı hattım yeni kampanyadan faydalanamıyordum.Bu yüzden internetten vodafone başvurusu yaptım kimliğinizle şubemize gelin simkartınızı 3 gün içinde alın yazdı para falanda kesmedi telefonuma mesaj geldi simkartınızı şu kodla alın diye.Yine faturasıza çektim vodafone turkcelle dönmek için.Hat şuanda taşındımı taşınmadımı onuda bilmiyorum ama faturasızda tahhhüt yok diye biliyorum bu kampanya iyiymiş.
Yok kral çıkmıyormuş da şimdi ben dün vodafone taşıdım internetten o nasıl olacak allak bullak oldu ortalıkFaturasızda çıkmıyor diye biliyorum. Turkcell uygulamasındaki destekten veya 532'den sordurabilirsin herhangi bir bedel çıkıp çıkmadığını.