Neler Yeni

Türktelekom Numara taşıma ve yeni tesis

orak98

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
nayifork
bu durumu babamda fark etti bende vodafone vardı 20gb bitmek bilmiyor aynı paket babamda ben biliyorum telefonu doğru düzgün kullanmaz haber okur tt paketi hemen bitiyordu onun da
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam link var mı bir türlü bulamadım
Link değil mağazaya özel dostum

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
Kaan
Bendeki bahtsızlık kimsede yok aw... Taahhüt 2025 ortasında bitecek daha, konudaki paketler çok iyi fiyattan geliyor. 2 yıldır 110 TL veriyorum 20+5 GB pakete. Şimdi bu 180 tlyi versem hiç gocunmam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Uğur ceylan
Apar topar Turkcell e geçenler ağlıyor şuan. :kekw:
Yok be hocam ben dün geçtim kartta birkaç saat içinde geldi çekim kalitesi göze alındığında pişman değilim şahsen .

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Kerem Çavuş
Arkadaşlar eski kampanya mı , geçerli mi şu an ?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,058
İsim
.
Her mağazada mevcut
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni kardeşim
Reis dün hattımı faturasız vodafone yaptım internetten kimliğinizle şubemize gelin simkartınızı alın yazdı.
Daha şubeye gitmedim sadece internetten başvurdum buna geçebilirmiyim ücret falanda ödemedim ?

orak98

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
nayifork
Reis dün hattımı faturasız vodafone yaptım internetten kimliğinizle şubemize gelin simkartınızı alın yazdı.
Daha şubeye gitmedim sadece internetten başvurdum buna geçebilirmiyim ücret falanda ödemedim ?
Yapabilirsin dostum

rhtars

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Aras
Cayma bedelinin bir kısmını karşılamıyorlardır değil mi?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,058
İsim
.
Yapabilirsin dostum
Reis ceza cayma bedeli falan ödemem değilmi turkcell faturasızdaydı hattım yeni kampanyadan faydalanamıyordum.Bu yüzden internetten vodafone başvurusu yaptım kimliğinizle şubemize gelin simkartınızı 3 gün içinde alın yazdı para falanda kesmedi telefonuma mesaj geldi simkartınızı şu kodla alın diye.Yine faturasıza çektim vodafone turkcelle dönmek için.Hat şuanda taşındımı taşınmadımı onuda bilmiyorum ama faturasızda tahhhüt yok diye biliyorum bu kampanya iyiymiş.

rhtars

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Aras
Reis ceza cayma bedeli falan ödemem değilmi turkcell faturasızdaydı hattım yeni kampanyadan faydalanamıyordum.Bu yüzden internetten vodafone başvurusu yaptım kimliğinizle şubemize gelin simkartınızı 3 gün içinde alın yazdı para falanda kesmedi telefonuma mesaj geldi simkartınızı şu kodla alın diye.Yine faturasıza çektim vodafone turkcelle dönmek için.Hat şuanda taşındımı taşınmadımı onuda bilmiyorum ama faturasızda tahhhüt yok diye biliyorum bu kampanya iyiymiş.
Faturasızda çıkmıyor diye biliyorum. Turkcell uygulamasındaki destekten veya 532'den sordurabilirsin herhangi bir bedel çıkıp çıkmadığını.

Not: Pardon Vodafone geçtiğini görmedim ama yine de çıkacağını sanmam.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,058
İsim
.
Faturasızda çıkmıyor diye biliyorum. Turkcell uygulamasındaki destekten veya 532'den sordurabilirsin herhangi bir bedel çıkıp çıkmadığını.
Yok kral çıkmıyormuş da şimdi ben dün vodafone taşıdım internetten o nasıl olacak allak bullak oldu ortalık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,333
Üyeler
162,671
Son üye
tufankundak
Top Bottom