Neler Yeni

Türktelekom Numara taşıma ve yeni tesis

btekin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Burak Tekin
Türk telekom abonesiyim taahütüm bitmişti şimdi faturasıza geçicem sonra resmin altında yazdığına göre faturasızdan geçişte yararlanılabiliyormuş doğrumu acaba

malicleyx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
muhammed ali kaya
Türk telekom abonesiyim taahütüm bitmişti şimdi faturasıza geçicem sonra resmin altında yazdığına göre faturasızdan geçişte yararlanılabiliyormuş doğrumu acaba
Faturasızdan tekrar faturalıya geçmeniz için 90 gün geçmesi gerekiyor diye biliyorum.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Burak

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Kerem Çavuş

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Burak
Şuan kullandığım tarife ile aynı 40 GB 2k dk 250 SMS sosyal medya sınırsız 300 ödüyorum bı görüşelim 200 250 ye dusurursem devam ederim aynı tarife hattan yoksa numara taşıyıp geçerim bu tarifeye 😆
Mesaj otomatik birleştirildi:

30 günü 1 gün geçmesi yeterli oluyor
30 gün beklemesende olur aslında numarayı şimdi başka operatöre taşıyıp 1 2 güne geçiyor diğer operatöre ardından tekrar turktelekom geçip yeni indirimli tarifeye geçilebiliyor. Max 7 gün hatta daha kısa sürüyor süre olarak.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,058
İsim
.
Şuan kullandığım tarife ile aynı 40 GB 2k dk 250 SMS sosyal medya sınırsız 300 ödüyorum bı görüşelim 200 250 ye dusurursem devam ederim aynı tarife hattan yoksa numara taşıyıp geçerim bu tarifeye 😆

30 gün beklemesende olur aslında numarayı şimdi başka operatöre taşıyıp 1 2 güne geçiyor diğer operatöre ardından tekrar turktelekom geçip yeni indirimli tarifeye geçilebiliyor. Max 7 gün hatta daha kısa sürüyor süre olarak.
Ben öyle yapacaktım turkcell de vodafone taşıdım bu çıktı şimdi bayiye gidip geriye kalan işlemleri halledip geri turkcelle döneceğim

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Ben öyle yapacaktım turkcell de vodafone taşıdım bu çıktı şimdi bayiye gidip geriye kalan işlemleri halledip geri turkcelle döneceğim
Ben galiba tt gecicem 40 gb sinirsiz sosyal medya çok iyi ama işte çekmiyor namert

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,058
İsim
.
Evet

Yapabilirsin
TT bulunduğum şehirde tam randımanlı çalışmıyor kesiliyor gidiyor kafasına göre turkcell devam o yüzden

Ben galiba tt gecicem 40 gb sinirsiz sosyal medya çok iyi ama işte çekmiyor namert
Bende TT düşünüyordum kral ama fiyatları güzel yapmış gerçekten turkcell uğraşmayacaktım git gel direk TT geçerim diyordum.
Baktım güzel yapmışlar internetten başvurdum dün bayiye gidip simkartı alıp açılmasını beklemek kaldı geriye.Sonra turkcell devam

EDMIN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Çakır
Eğer bayiye soran olursa veya geçen olursa yazabilir mi?

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Erdem

XPegasusL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ali Kaya
Turkcelle geçenler direk tt geçerse ilk ay için fazla cayma bedeli ödemez
öyle bir şey varmı yeni turkcele geçtim

Katılıyorum, çift hat kullanıcısıyım. 13. Katta turkcell 2 çekerken turk telekom full çekiyor. Aynı binanın -2 katındayken de turkcell iyi çekiyor ancak turk telekom neredeyse hiç çekmiyor.
baz istasyonuna yakınlıkla alakalı

Top Bottom