Faturasızdan tekrar faturalıya geçmeniz için 90 gün geçmesi gerekiyor diye biliyorum.Türk telekom abonesiyim taahütüm bitmişti şimdi faturasıza geçicem sonra resmin altında yazdığına göre faturasızdan geçişte yararlanılabiliyormuş doğrumu acaba
Sosyal medya sınırsız mı? Turkcell kardeşim40gb 320 tl tt'de
40gb 325 tl turkcell de.
O şehir efsanesi hocam inanmayın hemen yada 1 ay sonra gecebiliyorsun diye biliyorumFaturasızdan tekrar faturalıya geçmeniz için 90 gün geçmesi gerekiyor diye biliyorum.
Faturasızdan tekrar faturalıya geçmeniz için 90 gün geçmesi gerekiyor diye biliyorum.
30 günü 1 gün geçmesi yeterli oluyorSosyal medya sınırsız mı? Turkcell kardeşim
Mesaj otomatik birleştirildi:
O şehir efsanesi hocam inanmayın hemen yada 1 ay sonra gecebiliyorsun diye biliyorum
30 gün beklemesende olur aslında numarayı şimdi başka operatöre taşıyıp 1 2 güne geçiyor diğer operatöre ardından tekrar turktelekom geçip yeni indirimli tarifeye geçilebiliyor. Max 7 gün hatta daha kısa sürüyor süre olarak.30 günü 1 gün geçmesi yeterli oluyor
Ben öyle yapacaktım turkcell de vodafone taşıdım bu çıktı şimdi bayiye gidip geriye kalan işlemleri halledip geri turkcelle döneceğimŞuan kullandığım tarife ile aynı 40 GB 2k dk 250 SMS sosyal medya sınırsız 300 ödüyorum bı görüşelim 200 250 ye dusurursem devam ederim aynı tarife hattan yoksa numara taşıyıp geçerim bu tarifeye
Mesaj otomatik birleştirildi:
30 gün beklemesende olur aslında numarayı şimdi başka operatöre taşıyıp 1 2 güne geçiyor diğer operatöre ardından tekrar turktelekom geçip yeni indirimli tarifeye geçilebiliyor. Max 7 gün hatta daha kısa sürüyor süre olarak.
YapabilirsinBen öyle yapacaktım turkcell de vodafone taşıdım bu çıktı şimdi bayiye gidip geriye kalan işlemleri halledip geri turkcelle döneceğim
Ben galiba tt gecicem 40 gb sinirsiz sosyal medya çok iyi ama işte çekmiyor namertBen öyle yapacaktım turkcell de vodafone taşıdım bu çıktı şimdi bayiye gidip geriye kalan işlemleri halledip geri turkcelle döneceğim
TT bulunduğum şehirde tam randımanlı çalışmıyor kesiliyor gidiyor kafasına göre turkcell devam o yüzdenEvet
Yapabilirsin
Bende TT düşünüyordum kral ama fiyatları güzel yapmış gerçekten turkcell uğraşmayacaktım git gel direk TT geçerim diyordum.Ben galiba tt gecicem 40 gb sinirsiz sosyal medya çok iyi ama işte çekmiyor namert
Vay utanmazlar benim sözleşme bitince 5gb için 350 TL fiyat çekmişlerdi
Reis bu bilginin doğruluğu da yok bu arada akşam 6 da çarşıda olacağım şubelere sorar sizi bilgilendiririm.Eğer bayiye soran olursa veya geçen olursa yazabilir mi?
öyle bir şey varmı yeni turkcele geçtimTurkcelle geçenler direk tt geçerse ilk ay için fazla cayma bedeli ödemez
baz istasyonuna yakınlıkla alakalıKatılıyorum, çift hat kullanıcısıyım. 13. Katta turkcell 2 çekerken turk telekom full çekiyor. Aynı binanın -2 katındayken de turkcell iyi çekiyor ancak turk telekom neredeyse hiç çekmiyor.