Türktelekom rezilliği

Pentagon0

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar türktelekom internet kullanıyorum ve 35 megabitden 75 e geçtim fakat hala 37 alıyorum arıza kaydı oluşturdum fakat söylediklerine gmre gelip incelemişler fakat bir sorun çıkmamış 2 kere gelmiş incelemişler sizce ne yapmalıyım daha yeni 75 e geçtiğim için taahhüt yaptırdım 2 yıl sizce ne yapmalıyım

Merhabalar türktelekom internet kullanıyorum ve 35 megabitden 75 e geçtim fakat hala 37 alıyorum arıza kaydı oluşturdum fakat söylediklerine gmre gelip incelemişler fakat bir sorun çıkmamış 2 kere gelmiş incelemişler sizce ne yapmalıyım daha yeni 75 e geçtiğim için taahhüt yaptırdım 2 yıl sizce ne yapmalıyım
vdsl altyapı kullanıyorsan altyapnın max desteklediği hızı alırsın eğer tt ekibi sen bu pakete geçiş yaparken altyapınıza bakıp bu hızları alabilirsiniz pakete gecebilirsiniz dediyse okey ama siz kafanıza göre araştırma yapmadan bakmadan geçtiyseniz yapcak bişey yok

Sorunu cozmuyorlarsa ve senlik bir hata yoksa tüketici haklarına başvur direkt

vdsl altyapı kullanıyorsan altyapnın max desteklediği hızı alırsın eğer tt ekibi sen bu pakete geçiş yaparken altyapınıza bakıp bu hızları alabilirsiniz pakete gecebilirsiniz dediyse okey ama siz kafanıza göre araştırma yapmadan bakmadan geçtiyseniz yapcak bişey yok
Altyapım vdsl 100 megabite kadar destekliyor hocam ilk gün güzelce 72 megabitlerde alıyodum speedtestlerde sonra böyle oldu işte

tt kullanılmaz çok açık ve de net. zorunda isen de süperbox kullan daha mantıklı.

wifi mi yoksa ethernetmi kullanıyorsunuz ?

Ekip iste ölçüm yapsınlar.Problem görmezlerse sizdedir sorun.Problem çıkarsa alt hızlara düşürülmesini önereceklerdir.

kablo kesitin incedir.apartmana gelip ölçmüşlerdir fakat apartman içinden gelen tesisat kablonun kesiti ince ise tam hız alamazsın o yuzden gelenlerde problem yok demıslerdır.

Geri