Neler Yeni

Türktelekom rezilliği

Pentagon0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan
Merhabalar türktelekom internet kullanıyorum ve 35 megabitden 75 e geçtim fakat hala 37 alıyorum arıza kaydı oluşturdum fakat söylediklerine gmre gelip incelemişler fakat bir sorun çıkmamış 2 kere gelmiş incelemişler sizce ne yapmalıyım daha yeni 75 e geçtiğim için taahhüt yaptırdım 2 yıl sizce ne yapmalıyım

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Merhabalar türktelekom internet kullanıyorum ve 35 megabitden 75 e geçtim fakat hala 37 alıyorum arıza kaydı oluşturdum fakat söylediklerine gmre gelip incelemişler fakat bir sorun çıkmamış 2 kere gelmiş incelemişler sizce ne yapmalıyım daha yeni 75 e geçtiğim için taahhüt yaptırdım 2 yıl sizce ne yapmalıyım
vdsl altyapı kullanıyorsan altyapnın max desteklediği hızı alırsın eğer tt ekibi sen bu pakete geçiş yaparken altyapınıza bakıp bu hızları alabilirsiniz pakete gecebilirsiniz dediyse okey ama siz kafanıza göre araştırma yapmadan bakmadan geçtiyseniz yapcak bişey yok

Aydigal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Aydın İgal Gezer
Sorunu cozmuyorlarsa ve senlik bir hata yoksa tüketici haklarına başvur direkt

Pentagon0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
vdsl altyapı kullanıyorsan altyapnın max desteklediği hızı alırsın eğer tt ekibi sen bu pakete geçiş yaparken altyapınıza bakıp bu hızları alabilirsiniz pakete gecebilirsiniz dediyse okey ama siz kafanıza göre araştırma yapmadan bakmadan geçtiyseniz yapcak bişey yok
Altyapım vdsl 100 megabite kadar destekliyor hocam ilk gün güzelce 72 megabitlerde alıyodum speedtestlerde sonra böyle oldu işte

Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Yuzarsef
tt kullanılmaz çok açık ve de net. zorunda isen de süperbox kullan daha mantıklı.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,807
İsim
Mehmet Aslan
wifi mi yoksa ethernetmi kullanıyorsunuz ?

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,580
İsim
ismail
Ekip iste ölçüm yapsınlar.Problem görmezlerse sizdedir sorun.Problem çıkarsa alt hızlara düşürülmesini önereceklerdir.

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
asemo boa
kablo kesitin incedir.apartmana gelip ölçmüşlerdir fakat apartman içinden gelen tesisat kablonun kesiti ince ise tam hız alamazsın o yuzden gelenlerde problem yok demıslerdır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,069
Üyeler
164,430
Son üye
Estexa
Top Bottom