JackRyan
80+ Silver
e-devletetten onay verdiyseniz iptal edemiyorsunuz hocamvodafone yi iptal edeceğim eğer varsa bu kampanya link atartmısınız
e-devletetten onay verdiyseniz iptal edemiyorsunuz hocamvodafone yi iptal edeceğim eğer varsa bu kampanya link atartmısınız
Kaç gün sürüyor bu dediğiniz?Halihazırda Türk telekomlu olup da bu tarifelere geçmek isteyen arkadaşlar için tarif ediyorum. Taahhütünüz 30 günden az kaldıysa cayma bedeli ödemezsiniz eğer az bir miktar cayma bedeliniz varsa ve ödemeyi kabul ediyorsanız Vodafone veya turkcell'e faturasız olarak geçiş yapın Türk Telekom hattınız kapanıp Vodafone veya Turkcell hattınız aktif olduğu an tekrar Türk telekom'a geçiş yapın.
e imza gerekiyordu o yüzden e imzayı yapmadıme-devletetten onay verdiyseniz iptal edemiyorsunuz hocam
Son 30 gün içinde yeni paket yaptığında diğer paketlere geçiş yapabiliyorsun. Hemen müşteri hizmetlerine yaz. Yeni paketlere geçirir.
Aradım ben yaptılar 180 TL'lik paketiMüşteri hizmetlerini aradım bayiden gidip yapılabiliyormuş.
valla o yüzden geçecektim bende.sınırsız sosyal medyaya kanıpta sakın geçmeyin o pakete 50 kere arayıp bildirmeme rağmen sürekli normal internetten yiyor
abi fiyat iyi ama TT benim oturduğum evde çekmiyor şehir merkezindeyim15 haziranda türkcellde numaramı üzerime alıp 25gb 400 lira tarife ayarladım. Buraya geçmek istesem cayma bedeli falan öderim değil mi
Fiyat olarak uygun geçebilirsin bence tabi ihtiyacın varsa.Alıntıyı görüntüleBana özel bu gelmiş hiç faturali kullanmadım geçilir mi ki
Kullandığın ay kadar cayma bedeli alıyor Vodafone yani ben öyle biliyorum. Ara bir soru cayma bedeli var mı diye yoksa geç tt ye.Vodafondan Turktelekom faturalıya numara taşıyalı tam 14 gün oldu cayma bedeli görünmüyor, vodafona tekrar numara taşıyabilirmiyim bilgisi olan ?