Türk telekoma yeni geçtim bu kampanyayı yapma şansım var mı ?10-18 Kadar geçerli olan tarife
Başka bir hatta faturasız olarak geçip tekrar TT dönersen olur yoksa cayma bedeli ödersinHalihazırda TürkTelekomdayım geçebilir miyim? bu tarifelerden birine
Gun icerisinde 2 kere numarami tasiyabiliyor muyum bilgin var mi?Başka bir hatta faturasız olarak geçip tekrar TT dönersen olur yoksa cayma bedeli ödersin
dostum numara taşımada geçerli sadeceben türk telekomum taahhütüm bitti şu an da buna geçebiliyor muyum biliyor musunuz
anlık olarak oluyor mu o 1 gün içindeHalihazırda Türk telekomlu olup da bu tarifelere geçmek isteyen arkadaşlar için tarif ediyorum. Taahhütünüz 30 günden az kaldıysa cayma bedeli ödemezsiniz eğer az bir miktar cayma bedeliniz varsa ve ödemeyi kabul ediyorsanız Vodafone veya turkcell'e faturasız olarak geçiş yapın Türk Telekom hattınız kapanıp Vodafone veya Turkcell hattınız aktif olduğu an tekrar Türk telekom'a geçiş yapın.
3 gün içerisinde geçiş işlemi tamamlanıyor geneldeanlık olarak oluyor mu o 1 gün içinde