Neler Yeni

TürkTelekom'a geçerek iyi mi yaptım kötü mü?

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar taşınacağım yere kablonet gelmiyordu ve superonline daha aktif değildi.Bende Türk Telekomla anlaştım. 100 mbps mega paket diye upload'i ise 7-8 arası sabitmiş. Yanında da dsmart veriyorlar televizyon için ve yeni sürüm modem dediler tam anlamadım orayı toplam 150 TL iyi mi?

Türknet seçmedim çünkü müşteri hizmetleri sıfır ve modem vermiyorlar. Milleni seçicektim ama sadece 100mbps İnterneti +modemi 160 TL idi. Ben bu şekilde TV 'yide çözmüş oldum.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar taşınacağım yere kablonet gelmiyordu ve superonline daha aktif değildi.Bende Türk Telekomla anlaştım. 100 mbps mega paket diye upload'i ise 7-8 arası sabitmiş. Yanında da dsmart veriyorlar televizyon için ve yeni sürüm modem dediler tam anlamadım orayı toplam 150 TL iyi mi?

Türknet seçmedim çünkü müşteri hizmetleri sıfır ve modem vermiyorlar. Milleni seçicektim ama sadece 100mbps İnterneti +modemi 160 TL idi. Ben bu şekilde TV 'yide çözmüş oldum.
sağlayıcınız türk telekom değil dsmart sanırım çünkü o paket dsmarta ait. müşteri hizmetleri nasıl bilmiyorum dsmartın ama genel olarak iyi gibi.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sağlayıcınız türk telekom değil dsmart sanırım çünkü o paket dsmarta ait. müşteri hizmetleri nasıl bilmiyorum dsmartın ama genel olarak iyi gibi.
Özellikle onu sormuştum d smart ne alaka dedim internet ve modem d smart mı olcak dedim. Hayır dediler turk Telekom altyapılı fiber portunuz var dediler gelecek olan modem de TT olcak dediler sadece faydalanmak isterseniz TV için d smart taktırabilirsiniz dediler umarım pişman etmez her iki şekildede dostum ya

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Dolandırıcı maalesef.
Beni de arıyorlar. Engelliyorum.

444'lü numaralar dışına itibar etmeyin lütfen. Ayrıca başvuru yaptıysanız geri çekin bir şekilde iptalini sağlayın.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dostum böyle bir paket yok sakın alma aynı şekilde beni'de arayıp satmaya çalıştılar ama tabi yemezler "Dolandırıcı Bunlar İnanma" tt'nin d- smart la böyle bir anlaşması veya paketi yok. bizzat türk telekom müşteri hizmetlerini hatta d-smart müşteri hizmetlerini bile aradım. Böyle bir paket olmadığını ve numara'nın onlarla bir alakası olmadığını söylediler.
@taylansimdi

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Fakat Türk telekomun kendi sitesinden canlı destekten istediler numaramı irtibat için ve 5 dk sonra aradılar

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Fakat Türk telekomun kendi sitesinden canlı destekten istediler numaramı irtibat için ve 5 dk sonra aradılar
Telekom gibi büyük firmalar hiçbir şekilde canlı destekten sizin numaranızı istemez.
Siz isterseniz siteden başvuruyu yaparsınız, birkaç dakika sonra sizi ararlar. Ayrıca TT sitesinde canlı destek diye bir şey yok. Kim bilir hangi sitelere girdiniz :D

Top Bottom