Hmm tamam o zaman ben pcden yapıyorsunuz sandım600de var mı bilmiyorum 700de telefon uygulamasında var
Hmm tamam o zaman ben pcden yapıyorsunuz sandım600de var mı bilmiyorum 700de telefon uygulamasında var
kargoya verildi ama yola cikmadi demek olabilirSipariş Durumu
Taşıma Belgesi Düzenlendi
Bu ne demek acaba?
Direkt sipariş verdiğim gibi yazan şey buydu. Işınladılarsa bilemem tabi. Bir sipariş durumu öğreneceğiz açık uçlu soru çözüyoruz sanki.kargoya verildi ama yola cikmadi demek olabilir
o zaman sipariş alındı demektir çok takılma pttavm miDirekt sipariş verdiğim gibi yazan şey buydu. Işınladılarsa bilemem tabi. Bir sipariş durumu öğreneceğiz açık uçlu soru çözüyoruz sanki.
Dostum irsaliyesi hazırlanmış, kargoya verilmeyi bekliyor.Direkt sipariş verdiğim gibi yazan şey buydu. Işınladılarsa bilemem tabi. Bir sipariş durumu öğreneceğiz açık uçlu soru çözüyoruz sanki.
ustam 600 serisinin ayarlarını nasıl yapıyorsunuz?Şaka gibi gerçekten... Sound Blaster AE-5 Plus ses kartını HyperX Cloud Core ve Endorfy Viro ile kullanıyorum şimdi Stealth 600 ile karşılaştırınca arada fark yok. Bu kulaklık boşuna 100 dolar değilmiş abi. 2. ve 3. EQ ayarında tam bir bass canavarına dönüşüyor, muazzam bir şey. Alanlar ne diyor, bana katılıyor musunuz abi? Ses gerçekten çok iyi değil mi ya? Ben 801 TL'ye aldım, bazıları 500 TL civarına alabilmiş. Bu fiyata böyle bir ses, resmen şaka
Evet PttAVM. Zaten korkutan da PTT olması xdo zaman sipariş alındı demektir çok takılma pttavm mi
Saolasın dostumDostum irsaliyesi hazırlanmış, kargoya verilmeyi bekliyor.
belli zaten korkma pttden alip eline ulaşanlar vardı forumda satici goodmarket ise sıkıntı yokEvet PttAVM. Zaten korkutan da PTT olması xd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Saolasın dostum
Dosta korku düşmana güven veren bir şirket hocambelli zaten korkma pttden alip eline ulaşanlar vardı forumda satici goodmarket ise sıkıntı yok
600 gen 2 hocam konudaki modelHangi model
Reis mikrofon nasıl sende denediysen?ustam 600 serisinin ayarlarını nasıl yapıyorsunuz?