Neler Yeni

🔥İndirim Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 Kablosuz Kulaklık - 801 TL !!!

PS4, PS5, PC, NİNTENDO SWİTCHTE KULLANILABİLİR.
İnceleme yorumlarına göre ses kalitesinin iyi olabileceğini umut ediyorum. Rtingste tüm bilgiler mevcut, yine de yazayım Kablolu kullanılmıyor. Şarjda iken de kullanılabiliyor. Bluetooth yok. Alınır mı diye soranlar var, bence alınır çünkü marka bilinen bir Amerikan markası ve fiyatı 100 dolarmış. 801 TL şaka gibi bir fiyat daha ne olsun :kekw: Bu arada siparişim kargoya verilmiş.
2.4GHZ ADAPTÖRLE ÇALIŞIR KUTUDAN ÇIKIYOR.
İNCELEME VİDEO:

Edit: Kulaklık bugün elime ulaştı. Ses kalitesi gerçekten çok iyi, basslar da oldukça başarılı. Dört farklı EQ ayarı var; özellikle 2. ve 3. ayar çok iyi. Ses seviyesi çok yüksek; yüksek sesle müzik dinlemeyi seven biri olarak en yüksek seste dinleyemedim bile. Ayrıca ses son seviyedeyken kulağı tırmalayan cızırtı vs. olmuyor. Uygulamasında ise neredeyse hiçbir şey yok. Fiyatının çok çok üzerinde bir kulaklık çıktı, temiz bir sesi var. Bence en az 2K eder.
eq yu nerden yaptım 600 p ye hocam

700 modelini alan varmi

o eq degilki 700p de öyle degil yani
600 kullanmaya başladım öncelikle yazılım firmware güncellemeden başla bir işe yaramıyor gözüküyor . eq ayarı için mode tuşu etkili . ilk başta diğer arkadaşlar gibi qcy tws kulaklıklarda ki şeffaflık moduna benzer ortam seslerini yükselterek geri veriyordu mikrofon ayar düğmesini sona çekince kesildi , şu an discorda girince ara ara dip ses geliyor sonrasında kesiliyor onu çözemedim daha bunlar dışında gayet kullanışlı fiyatına göre hoşuma gitti .

600 kullanmaya başladım öncelikle yazılım firmware güncellemeden başla bir işe yaramıyor gözüküyor . eq ayarı için mode tuşu etkili . ilk başta diğer arkadaşlar gibi qcy tws kulaklıklarda ki şeffaflık moduna benzer ortam seslerini yükselterek geri veriyordu mikrofon ayar düğmesini sona çekince kesildi , şu an discorda girince ara ara dip ses geliyor sonrasında kesiliyor onu çözemedim daha bunlar dışında gayet kullanışlı fiyatına göre hoşuma gitti .
re güncellemeden başla bir işe yaramıyor gözüküyor işe yarıyor bende cızırtı vardı gitti 700p
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eq ayarı degil o özellik söyle yazıyor
Düşman ayak sesleri ve silah yüklemeleri gibi sessiz sesli ipuçlarını belirlemek için Süper İnsan İşitme Modunu kullanın.

Oyun sırasında Süper İnsan İşitme özelliğini tuşuna basarak etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz. MOD düğmesine bir kez, hızlı bir şekilde basın
klavuzda bu yazıyor

re güncellemeden başla bir işe yaramıyor gözüküyor işe yarıyor bende cızırtı vardı gitti 700p
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eq ayarı degil o özellik söyle yazıyor
Düşman ayak sesleri ve silah yüklemeleri gibi sessiz sesli ipuçlarını belirlemek için Süper İnsan İşitme Modunu kullanın.

Oyun sırasında Süper İnsan İşitme özelliğini tuşuna basarak etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz. MOD düğmesine bir kez, hızlı bir şekilde basın
klavuzda bu yazıyor
mod düğmesi eq ayarı için 4 farklı mod var güç tuşu bahsettiğiniz ayar için Superhuman Hearing denemedim ama eq ayarı fark ediyor .

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-05-05 232334.webp
    Ekran görüntüsü 2025-05-05 232334.webp
    97.4 KB · Hit: 48
600P VE 700P İÇİN DRİVER PCDE SADECE YAZILIMI GÜNCELLİYOR. BUNU YAPTIKTAN SONRA SADECE 700PDE BLUETOOTHLA BAĞLANIP TELEFON UYGULAMASI ÜZERİNDEN EQ AYARI VEYA TUŞ ATAMA VS YAPABİLİRSİNİZ

600P VE 700P İÇİN DRİVER PCDE SADECE YAZILIMI GÜNCELLİYOR. BUNU YAPTIKTAN SONRA SADECE 700PDE BLUETOOTHLA BAĞLANIP TELEFON UYGULAMASI ÜZERİNDEN EQ AYARI VEYA TUŞ ATAMA VS YAPABİLİRSİNİZ
hocam driver linkini atabilir misiniz ?

Stok geldi kapışın :hoba: pazarama beyaz 950 + 50 kupon var herkeste varsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,584
Üyeler
173,401
Son üye
denizdaisy6
Geri