gamblecabbar
80+
- Reaksiyon skoru
- 47
Hocam 700 bekliyorum ben. Ses ve malzeme kalitesi daha iyiymiş.Tam alacaktım yine bitmiş. Pc için en iyi model hangisi beyler 600 mü 700 mü sizce? Bir de stok ptt ve pazaramaya mı geliyor sadece
Stok gelmiş mi diye nerelere bakıyorsunuz hocam link atabilir misinizHocam 700 bekliyorum ben. Ses ve malzeme kalitesi daha iyiymiş.
Sizce oyun ve günlük kullanım için klasik ayarlar mı 3 mü daha iyiŞaka gibi gerçekten... Sound Blaster AE-5 Plus ses kartını HyperX Cloud Core ve Endorfy Viro ile kullanıyorum şimdi Stealth 600 ile karşılaştırınca arada fark yok. Bu kulaklık boşuna 100 dolar değilmiş abi. 2. ve 3. EQ ayarında tam bir bass canavarına dönüşüyor, muazzam bir şey. Alanlar ne diyor, bana katılıyor musunuz abi? Ses gerçekten çok iyi değil mi ya? Ben 801 TL'ye aldım, bazıları 500 TL civarına alabilmiş. Bu fiyata böyle bir ses, resmen şaka
Müzik için 2 veya 3. Fps için fikrim yok oynamıyorum. Power tuşuna 1 kere basınca superhuman hearing modu açılıyor. Ama sesi bayağı kısıyor bu mod. Oyunda bakmak lazım.Sizce oyun ve günlük kullanım için klasik ayarlar mı 3 mü daha iyi
Superhuman hearing sesi baya bozuyor bence. Ben hikayeli oynadığım için 3te kullanmayı düşünüyorum.Müzik için 2 veya 3. Fps için fikrim yok oynamıyorum. Power tuşuna 1 kere basınca superhuman hearing modu açılıyor. Ama sesi bayağı kısıyor bu mod. Oyunda bakmak lazım.
Hocam driverda eq ayarı yapcak yer yokki nereden yapıyorsunuzBu EQ ayarı 700 de güzel. İsteyen 600de deneyebilir.
Reddit - The heart of the internet
www.reddit.com
600de var mı bilmiyorum 700de telefon uygulamasında varHocam driverda eq ayarı yapcak yer yokki nereden yapıyorsunuz