abime 700 aldım hediye, kendime de ileride playstation alırsam diye 600 mü alsam diye düşünüyorum. 900 tl felan zaten.evet 600. Rahat.
bilgisayarda g733 kullanıyom gayet rahat.
abime 700 aldım hediye, kendime de ileride playstation alırsam diye 600 mü alsam diye düşünüyorum. 900 tl felan zaten.evet 600. Rahat.
600 aldıysanArkadaşlar kulaklık geldi, az önce test ettim gayet doygun bir sesi var henüz uygulamasını bulamadım bunun driverlarını uygulamalarını nerden bulabileceğim bilen varsa atabilir mi?
evet ağırmış ^^ alsam mı ki, 700 gelir mi bilmediğim için stoğaBen de 700'den bir tane almayı düşünüyordum ama 380 gram olduğu için tereddüt ettim.
Reis nasıl açıldı. Benimki geldi driver atmadan önce çalışıyordu güncellediğimden beri bağlı gözüküyor ama ses gelmiyor kulaklığaKulaklık geldi ilk geldiğinde power tuşuna bastım açılmadı yarım saat şarja koydum tekrar açmaya çalıştım power tuşuna basıyorum hiç bir şekilde açılmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamam açıldı sorun yok
Lan mici açtım kendi sesimi duyuyom hoparlörde yardım edin aw
kanka usb takılı kulaklık hala şarjda henüz driver güncellemedim arkadaş yeni atmış indirip bakacağım öyle bir sorun yok gibi bendeReis nasıl açıldı. Benimki geldi driver atmadan önce çalışıyordu güncellediğimden beri bağlı gözüküyor ama ses gelmiyor kulaklığa
Bendede öyleydi zaten driver atınca patladıkkanka usb takılı kulaklık hala şarjda henüz driver güncellemedim arkadaş yeni atmış indirip bakacağım öyle bir sorun yok gibi bende
kulaklıkta 2 tane ses yeri var birisi mikrofondan kendi sesini duyymak için onu sona çekArkadaşlar yardımcı olur musunuz 600 Gen 2 kulaklığım var taktım mikrofonu açınca kulaklıktan kendi sesimi de duyuyorum
şuan driver atıyorum bakalım haber etcem sanaBendede öyleydi zaten driver atınca patladık
Teşekkürler oldu bir de driver şu şekilde yardımcı olur musunuzkulaklıkta 2 tane ses yeri var birisi mikrofondan kendi sesini duyymak için onu sona çek
şuan driver atıyorum bakalım haber etcem sana