Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 Kablosuz Kulaklık - 801 TL !!!

Arkadaşlar kulaklık geldi, az önce test ettim gayet doygun bir sesi var henüz uygulamasını bulamadım bunun driverlarını uygulamalarını nerden bulabileceğim bilen varsa atabilir mi?

Kulaklık geldi ilk geldiğinde power tuşuna bastım açılmadı yarım saat şarja koydum tekrar açmaya çalıştım power tuşuna basıyorum hiç bir şekilde açılmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamam açıldı sorun yok

Lan mici açtım kendi sesimi duyuyom hoparlörde yardım edin aw
Reis nasıl açıldı. Benimki geldi driver atmadan önce çalışıyordu güncellediğimden beri bağlı gözüküyor ama ses gelmiyor kulaklığa

Reis nasıl açıldı. Benimki geldi driver atmadan önce çalışıyordu güncellediğimden beri bağlı gözüküyor ama ses gelmiyor kulaklığa
kanka usb takılı kulaklık hala şarjda henüz driver güncellemedim arkadaş yeni atmış indirip bakacağım öyle bir sorun yok gibi bende

Arkadaşlar yardımcı olur musunuz 600 Gen 2 kulaklığım var taktım mikrofonu açınca kulaklıktan kendi sesimi de duyuyorum

Bende aldım gitti 900'e 3 taksit beyaz rengini aldım, beyazı gelmiş. Dursun zarar gelmez :D

Arkadaşlar yardımcı olur musunuz 600 Gen 2 kulaklığım var taktım mikrofonu açınca kulaklıktan kendi sesimi de duyuyorum
kulaklıkta 2 tane ses yeri var birisi mikrofondan kendi sesini duyymak için onu sona çek

Bendede öyleydi zaten driver atınca patladık
şuan driver atıyorum bakalım haber etcem sana

kulaklıkta 2 tane ses yeri var birisi mikrofondan kendi sesini duyymak için onu sona çek

şuan driver atıyorum bakalım haber etcem sana
Teşekkürler oldu bir de driver şu şekilde yardımcı olur musunuz

1746449762137.webp
1746449771248.webp

Geri