Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 Kablosuz Kulaklık - 801 TL !!!

Reklama girer mi bilmiyorum ama bu sabah teslim aldım ürünü ve yalnızca kutu açılımını YouTube'a yükledim. Kulaklığın bataryası boş geldiği için testini sonradan yapabildim videoyu erken atabilmek için. Özet olarak bu fiyata almayanları bi tık üzebilir diye düşünüyorum. Reklama giriyosa da kusura bakmayın yöneticiler.

Reklama girer mi bilmiyorum ama bu sabah teslim aldım ürünü ve yalnızca kutu açılımını YouTube'a yükledim. Kulaklığın bataryası boş geldiği için testini sonradan yapabildim videoyu erken atabilmek için. Özet olarak bu fiyata almayanları bi tık üzebilir diye düşünüyorum. Reklama giriyosa da kusura bakmayın yöneticiler.
Ped kalitesi nasıl? Sıcak memleketteyim yaz da geldi.

Herkesin kulaklığı geldi bizimkini kargoya bile vermediler

Elinize sağlık. İkinci tekerlek ne işe yarıyor hocam?

Kulaklık geldi ilk geldiğinde power tuşuna bastım açılmadı yarım saat şarja koydum tekrar açmaya çalıştım power tuşuna basıyorum hiç bir şekilde açılmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamam açıldı sorun yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lan mici açtım kendi sesimi duyuyom hoparlörde yardım edin aw

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,240
Üyeler
173,477
Son üye