Denedim ancak oda olmadıAlt+f5 dene
Laptop Model Markası Ne ? Kardeşim..Alıntıyı görüntüleFn+f5 shift+f5 yaptım ama sönmedi bu ışığı nasıl döndürebilirim
Msi alpha 15Laptop Model Markası Ne ? Kardeşim..
Kanka belki fn tuşlarını kitlemişsindir sadece f5 yaparmısınAlıntıyı görüntüleFn+f5 shift+f5 yaptım ama sönmedi bu ışığı nasıl döndürebilirim
Denedim olmadıKanka belki fn tuşlarını kitlemişsindir sadece f5 yaparmısın
Bilgisayar açıldığında otomatik açılıyor kulaklık takınca fn+f5 e bastığımda ışığını söndürebiliyorum ancak kulaklık takmadigimda ışığını söndüremiyorumKanka belki fn tuşlarını kitlemişsindir sadece f5 yaparmısın
Bana attığınız fotoda fn kilidi açıktı. Fn+f1 yapıp kilidi kapattınız mıDenedim olmadı
Yaptım olmadı kulaklık takınca fn+f5 yapınca ışığı yanıp sönüyor ancak kulaklığı çıkardığımda olmuyorBana attığınız fotoda fn kilidi açıktı. Fn+f1 yapıp kilidi kapattınız mı
İnstagramdan dediğimi yaptınız mı? Ayarlardan mikrofon erişimi kapalıdır belkiYaptım olmadı kulaklık takınca fn+f5 yapınca ışığı yanıp sönüyor ancak kulaklığı çıkardığımda olmuyor
Evet yaptım ancak olmadı anlamadım gittiİnstagramdan dediğimi yaptınız mı? Ayarlardan mikrofon erişimi kapalıdır belki