- Konu Sahibi Konu Sahibi
tamam denicem şimdimemtest 64 dene bir
ramler sağlammı
ramden dolayı mavi ekran yemiş olabilirsin.
tamam denicem şimdimemtest 64 dene bir
ramler sağlammı
Peki giderken ne yaptığını hatırlıyor musun ? belki kendin kapattınElektrik falan gitmedi tuvaletimi yapmaya gittim bi baktım kapanmış annemde fişi çekmemiş kedi zaten uyuyordu neden böyle oldu ? (şu an açtım çalışıyor)
dostum twitterda dolaşıyordum tuvalete gittim geldim kapandı 1 dakika içinde kapanması imkansızBir süre sonra haraketsiz kalınca kapanmışdır
twitter da dolaşıyordum hayır kapatmadımPeki giderken ne yaptığını hatırlıyor musun ? belki kendin kapattın
giderken power tuşuna çarptın belkidostum twitterda dolaşıyordum tuvalete gittim geldim kapandı 1 dakika içinde kapanması imkansız
Mesaj otomatik birleştirildi:
twitter da dolaşıyordum hayır kapatmadım
Benimki geç ereksiyon oluyor 1 dakika da yapamam o işi :/Tuvaletten döndüğünde hala gusüllü müydün?(!)
hayır eminim kasayla aramda 1 metre var zatengiderken power tuşuna çarptın belki
yaptım testi bir probleme rastlamadımemtest 64 dene bir
ramler sağlammı
Bende ondan şüphelendim anneme dedim televizyon falan kapandı mı diye hayır dediElektrik anlık olarak gitmiş olabilir. Parçalardan dolayı olduğunu sanmıyorum.
Windows update den olabilirElektrik falan gitmedi tuvaletimi yapmaya gittim bi baktım kapanmış annemde fişi çekmemiş kedi zaten uyuyordu neden böyle oldu ? (şu an açtım çalışıyor)
Reis öyleyse bir ürolojiye görün.bunların hepsi 1 dakika içinde olabilir mi
1 dakika da windows update oluyor muWindows update den olabilir