Gripen
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
anladım.yaptım testi bir probleme rastlamadı
bir şey olmuştur ya çok sey yapma
kafayı yersin.
anladım.yaptım testi bir probleme rastlamadı
yok memnunum erken folaşma olmuyor :dReis öyleyse bir ürolojiye görün.
Yok dünde iki kez elektrik gidince kapandı pc ondan önce ki günde annem pc yi fişten kapattı güç kaynağı gidecek diye korkuyorumanladım.
bir şey olmuştur ya çok sey yapma
kafayı yersin.
Bilgisayari simdi yeniden başlat diye secenek sunabiliyor.1 dakika da windows update oluyor mu
bilmem artık.Yok dünde iki kez elektrik gidince kapandı PC ondan önce ki günde annem PC yi fişten kapattı güç kaynağı gidecek diye korkuyorum
Evet yerel diskin içindeki windows klasörünün içinde minidump diye bir klasör oluşmuş ama içi boşOlmamış gibi davran senin tuvalette uzun kalıcağını sanıp kendini rahata almış hıyarto.
Neyse şakayı geçelim minidump klasörü oluşmuş mu ona bakın
hmm anladım ama 3 gün önce güncelledim diye hatırlıyorumBilgisayari simdi yeniden başlat diye secenek sunabiliyor.
nasıl yapacağım onubilmem artık.
PSU koruyuculuğu modu on yapıcan artık
1 dakika ayakta işeyip çıktımGüç ayarlarını kontrol ettin mi ?
WC'de kaç saat kaldıysan
hocam i3 oyun performansı nasıl? Bende alcam da . intel kulübüne gelcembunların hepsi 1 dakika içinde olabilir mi
AlmaZaman Makinesi olsyadı
Kızlar : +Berkcan seni sevecek -Oleey
Erkekler: +Tuvalete gitme -ok .
Mesaj otomatik birleştirildi:
reis i3 na
hocam i3 oyun performansı nasıl? Bende alcam da . intel kulübüne gelcem
bilgisayara dokananı aşşağı atıcaksın. koruyuculuk on.Evet yerel diskin içindeki windows klasörünün içinde minidump diye bir klasör oluşmuş ama içi boş
hmm anladım ama 3 gün önce güncelledim diye hatırlıyorum
nasıl yapacağım onu
1 dakika ayakta işeyip çıktım
a-ama kedimi öldürmek istemiyorumbilgisayara dokananı aşşağı atıcaksın. koruyuculuk on.
neden? Yükseltme yapmacağım