Tüy dökücü krem önerisi

permatik.dikkat ettiğin sürece al istediğinle makine tüy dökücü acıtmaz dersen ağda veya cımbız ama ucuna falan dikkat et
Cımbız ile çekenin ömrü çekmeye yetmez diye düşünüyorum. Ağda da bayağı bir acıtır. Doğru yapıyormuşum, ben de permatik ile alıyorum. Fakat köpük vs dökmek mantıklı mı?

Lazer epilasyon tek çare en iyi etki ondadır diğerleri eh işte

Cımbız ile çekenin ömrü çekmeye yetmez diye düşünüyorum. Ağda da bayağı bir acıtır. Doğru yapıyormuşum, ben de permatik ile alıyorum. Fakat köpük vs dökmek mantıklı mı?
knk kuru yapamazsın zaten köpükden kastın traş köpüğü galiba mantıklı o onu sürdükten sonra 5 dk falan bekle yumuşatır daha rahat kesersin.Şampuan duş jeli ıvır zıvır da olur, kalıp sabun kesinlikle yapma çoğu kalıp sabun aşırı derecede cildi kurutur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Lazer epilasyon tek çare en iyi etki ondadır diğerleri eh işte
evet ama pahalı

knk kuru yapamazsın zaten köpükden kastın traş köpüğü galiba mantıklı o onu sürdükten sonra 5 dk falan bekle yumuşatır daha rahat kesersin.Şampuan duş jeli ıvır zıvır da olur, kalıp sabun kesinlikle yapma çoğu kalıp sabun aşırı derecede cildi kurutur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

evet ama pahalı
Bu zamana kadar hep kuru bir şekilde bir şey sürmeden kestim. Ama denerim.

Merhaba,
Gratis veya farklı bir mağazadan alabileceğim özel bölgeler için tüy dökücü krem önerisinde bulunur musunuz ? İnternetten almak istemiyorum.

Kullandığınız varsa tavsiye edin, google dan kremlere bakıp yoruma atmayın lütfen.
Teşekkürler.
Erkek adam gratisten tüy dökucumu alır lan

Bu zamana kadar hep kuru bir şekilde bir şey sürmeden kestim. Ama denerim.
kanka valla ben usturayı alıyom böyle asmr videolarındaki gibi kesiyom alttanda toplara kurutma makinası ile hava veriyom efsane oluyor denemeni öneririm

kanka valla ben usturayı alıyom böyle asmr videolarındaki gibi kesiyom alttanda toplara kurutma makinası ile hava veriyom efsane oluyor denemeni öneririm
O nasıl bir fantezi laa

Ekler

• dçrt kol.PNG
    dçrt kol.PNG
    424.1 KB · Hit: 140
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,677
Üyeler
199,011