Neler Yeni

Tüy dökücü krem önerisi

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
permatik.dikkat ettiğin sürece al istediğinle makine tüy dökücü acıtmaz dersen ağda veya cımbız ama ucuna falan dikkat et
Cımbız ile çekenin ömrü çekmeye yetmez diye düşünüyorum. Ağda da bayağı bir acıtır. Doğru yapıyormuşum, ben de permatik ile alıyorum. Fakat köpük vs dökmek mantıklı mı?

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,601
İsim
Deniz Bey
Lazer epilasyon tek çare en iyi etki ondadır diğerleri eh işte

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Ömer
Cımbız ile çekenin ömrü çekmeye yetmez diye düşünüyorum. Ağda da bayağı bir acıtır. Doğru yapıyormuşum, ben de permatik ile alıyorum. Fakat köpük vs dökmek mantıklı mı?
knk kuru yapamazsın zaten köpükden kastın traş köpüğü galiba mantıklı o onu sürdükten sonra 5 dk falan bekle yumuşatır daha rahat kesersin.Şampuan duş jeli ıvır zıvır da olur, kalıp sabun kesinlikle yapma çoğu kalıp sabun aşırı derecede cildi kurutur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lazer epilasyon tek çare en iyi etki ondadır diğerleri eh işte
evet ama pahalı

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
knk kuru yapamazsın zaten köpükden kastın traş köpüğü galiba mantıklı o onu sürdükten sonra 5 dk falan bekle yumuşatır daha rahat kesersin.Şampuan duş jeli ıvır zıvır da olur, kalıp sabun kesinlikle yapma çoğu kalıp sabun aşırı derecede cildi kurutur
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet ama pahalı
Bu zamana kadar hep kuru bir şekilde bir şey sürmeden kestim. Ama denerim.

Merhaba,
Gratis veya farklı bir mağazadan alabileceğim özel bölgeler için tüy dökücü krem önerisinde bulunur musunuz ? İnternetten almak istemiyorum.

Kullandığınız varsa tavsiye edin, google dan kremlere bakıp yoruma atmayın lütfen.
Teşekkürler.
Erkek adam gratisten tüy dökucumu alır lan

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,604
İsim
Cengiz
Bu zamana kadar hep kuru bir şekilde bir şey sürmeden kestim. Ama denerim.
kanka valla ben usturayı alıyom böyle asmr videolarındaki gibi kesiyom alttanda toplara kurutma makinası ile hava veriyom efsane oluyor denemeni öneririm

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,604
İsim
Cengiz

Ekler

• dçrt kol.PNG
    dçrt kol.PNG
    424.1 KB · Hit: 52

aykutsert