Neler Yeni

TV önerisi tercih Samsung

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Sefa Ozan Kalaycı
Arkadaşlar evleneceğim onun için kampanya kovalayıp tv almak istiyorum Samsung tercihim acıkcası kaliteli olsun ve konsolumu da kuracagım ona sinema ses sistemim de var önerilerinizi bekliyorum boyut en az 50 olur galiba üstü kabul butce maks 30

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Sefa Ozan Kalaycı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
samsung da android tv mi? yoksa onlar başka bir şey mi kullanıyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Sefa Ozan Kalaycı
Onu biliyordum kardeşim de android tv diyince arkadaş belki dedim smsaung başka bir isletim sistemi üzerine kuruyordur tvlerini diye sordum

Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Alperen Çelik
Onu biliyordum kardeşim de android tv diyince arkadaş belki dedim smsaung başka bir isletim sistemi üzerine kuruyordur tvlerini diye sordum
Samsung da samsung apps var. Twitchtir netflixtir falan var ama steam link yok mesela oyun oynayacaksan. Android tv de play store var o yüzden daha kullanışlı bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Sefa Ozan Kalaycı
aslında bana bu detaylardan cok film izlerken ve günlük kullanımda gözlerime şölen verecek bir tv istiyorum zaten yazılım ne olursa olsun apple tv kullanıyorum

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Kağan UĞURLU
TCL aldım ps 5 bağlamayacaksınız bütçe de 55" için konuşuyorum 20k civarı ise TCL 55c645, ps5 bağlayacaksanız 55c745 öneririm. 55c745 alacakken kampanyada yakalayıp 17,5k ya 55c645 aldım. Şimdi satıp 19-20k arasına satıp bir üst model 55c745 alasım var.

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
Metehan
samsung da android tv mi? yoksa onlar başka bir şey mi kullanıyor?
Hocam markadan markaya değişir. Samsung Tizen işletim sistemini kullanır. Tcl Google tv kullanır , Lg webos işletim sistemi kullanır. Eğer uzun yıllar kullanmak ve tv arayüzünde donma kasma olmadan kullanmak istiyorsan Samsung ya da Lg tercih etmelisin. Sebebi de google tv ya da android işletim sistemi kullananlar daha sık güncelleme alır ve güncelleme aldıkça ram kullanımı artar hafızada sistemin kapladığı alan artar. Böylelikle yavaş yavaş tv arayüzü donmaları başlar. Aslında samsung ve lg nin diğer markalardan daha fazla fiyatta olması daha kullanışlı olmasından. Arkadaş playstore dan bahsetmiş aslında haklı google işletim sistemi varsa playstore dan istediğini indirirsin. Ben Samsung aldım kendi evime uygulama mağazasında 3k küsür uygulama var sadece ip tv için 32 uygulaması var mesela. Çok spesifik uygulama kullanmayacaksanız panel kalitesi ve daha stabil çalışması için samsung ya da lg tercih etmenizi öneririm. Bahsettiğiniz fiyat bandında QLED almanızı öneririm. Samsung da 55 inc Q60c modelini inceleyebilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Sefa Ozan Kalaycı
teşekkür ediyorum kardeşim acıklama için bu qled yko miniled yok bir şey bunların en iyisi sıralama olarak 3 tanesini yazarmısın en iyi ilk 3 nedir
Mesaj otomatik birleştirildi:

TCL aldım ps 5 bağlamayacaksınız bütçe de 55" için konuşuyorum 20k civarı ise TCL 55c645, ps5 bağlayacaksanız 55c745 öneririm. 55c745 alacakken kampanyada yakalayıp 17,5k ya 55c645 aldım. Şimdi satıp 19-20k arasına satıp bir üst model 55c745 alasım var.
ps5 baglayacam söylediğim modeli not aldım en son eleyerek sececem teşekkür ediyorum

Top Bottom