Son düzenleme:
-+ Olan güç tabii ki. AV ise bir kablo girişi olsa gerek.
Hocam TV plus kullanmıyorum çıkarttım tüm kabloları sanırım o +- modeme bağlıydı bir sıkıntı çıkarmaz degilmi?-+ Olan güç tabii ki. AV ise bir kablo girişi olsa gerek.
MİNİ HD AV TV TELEVİZYON ARA KABLOSU RCA AUX SES GÖRÜNTÜ ARA KABLOSU FATURALI ÜRÜN Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
MİNİ HD AV TV TELEVİZYON ARA KABLOSU RCA AUX SES GÖRÜNTÜ ARA KABLOSU FATURALI ÜRÜN en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! MİNİ HD AV TV TELEVİZYON ARA KABLOSU RCA AUX SES GÖRÜNTÜ ARA KABLOSU FATURALI ÜRÜN incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Bu cins.
Hdmı dan görüntü ses çıkış alabilirsiniz,Av den de.-+ Olan güç tabii ki. AV ise bir kablo girişi olsa gerek.
MİNİ HD AV TV TELEVİZYON ARA KABLOSU RCA AUX SES GÖRÜNTÜ ARA KABLOSU FATURALI ÜRÜN Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
MİNİ HD AV TV TELEVİZYON ARA KABLOSU RCA AUX SES GÖRÜNTÜ ARA KABLOSU FATURALI ÜRÜN en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! MİNİ HD AV TV TELEVİZYON ARA KABLOSU RCA AUX SES GÖRÜNTÜ ARA KABLOSU FATURALI ÜRÜN incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Bu cins.
Hocam hdmı lan ve +- kablolarını çıkardım sıkıntı çıkarmaz degilmi bunlar sadece TV plus için?Hdmı dan görüntü ses çıkış alabilirsiniz,Av den de.
Hocam modemler hakkındada bilginiz var mı?TV plus çalışmaz sadece
Yok hocam .Hocam modemler hakkındada bilginiz var mı?
HDMI desteği olmayan TV ler için daha eski bir görüntü aktaran standart diyim.
Hocam prize bağlı bazı kablolar var resim atsam onların ne olduğunu söyler misiniz?HDMI desteği olmayan TV ler için daha eski bir görüntü aktaran standart diyim.