2 tane var bende 1 i 0 daha kullanmadım bile 1 i de 9k km de son hız merakın yoksa alınır sele altı büyük ama kask sığmıyor bilgin olsun ben memnunum açıkçası yakıt tüketimi de ortalama 2.5lt ama alırsan lastikleri hemen değiştir aklında bulunsun fabrika lastiği çok kötüSelamlar TVS jupiter 125 modelini düşünüyorum. Kullanan var mıdır tavsiye eder misiniz ? Daha fazla bütçe çıkaramam maalesef bunu da taksitle almayı düşünüyorum.
servis ağı nasıl acaba yedek parça bulunabilirliği vs bir de kronikleri fazla mı2 tane var bende 1 i 0 daha kullanmadım bile 1 i de 9k km de son hız merakın yoksa alınır sele altı büyük ama kask sığmıyor bilgin olsun ben memnunum açıkçası yakıt tüketimi de ortalama 2.5lt ama alırsan lastikleri hemen değiştir aklında bulunsun fabrika lastiği çok kötü
Valla ben parça sıkıntısı çekmedim sadece şu poşet takmak için olan kanca kırıldı onu bulamadımservis ağı nasıl acaba yedek parça bulunabilirliği vs bir de kronikleri fazla mı
tamamdır teşekkürler hocam fiyatı rakiplerine göre uygun geldi o yüzden düşünüyorumValla ben parça sıkıntısı çekmedim sadece şu poşet takmak için olan kanca kırıldı onu bulamadımOnun haricinde tüm parçalar olmasa bile 3 günde geldi kronik olarak bir derdim olmadı sadece bizim ülkemizde toplandığı için kablolar vs sıkışıyor onu da teslim almadan servise söylersin açıp düzeltiyorlar
fiyatına göre güzel bir motor.Çinliler gibi sorun çıkrmaz, nispeten parçaları daha kolay bulunur.Selamlar TVS jupiter 125 modelini düşünüyorum. Kullanan var mıdır tavsiye eder misiniz ? Daha fazla bütçe çıkaramam maalesef bunu da taksitle almayı düşünüyorum.