Tvs Jupiter Motor Alınır mı?

GPiro

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,921
dostlar selam 125 lik birşeye ihtiyacım var saga sola rahat gidebilmek için kullanan varmıdır acaba

Benim bir arkadaşta da var o da memnun bir sorun yaşamadı

Valla 2 side leş gibiydi fakat çözülmeyecek şeyler değil birini ilk bakımda birinide alır aldırmaz serviste hallettirdim
lastikler nasıl hocam ayrıca nasıl uzun süre gidermi sizce motor

lastikler nasıl hocam ayrıca nasıl uzun süre gidermi sizce motor
10k km de biri biri de 200km de sorun yaşamadım kuryelerde çok kullanıyor çözülmeyecek ağır kronikleri de yok lastikler çok kötü winter grip taktım ben hemen fabrika lastikleri çok kötü en ufak suda kayıyor ben de birini satacam da kaça satmalıyım onu da bilmiyorum 😂

10k km de biri biri de 200km de sorun yaşamadım kuryelerde çok kullanıyor çözülmeyecek ağır kronikleri de yok lastikler çok kötü winter grip taktım ben hemen fabrika lastikleri çok kötü en ufak suda kayıyor ben de birini satacam da kaça satmalıyım onu da bilmiyorum 😂
Hocam dash ile arasında kararsızım hangisini alsam acaba

bende jupiter var alırken fiyatı uygun diye aldım pratikliği falan baya iyi tavsiye ederim. gidip mondialden çakma pcx falan alma sakın haaaa.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam montaj nasıl yani onu merak ediyorum
montajı genelde iyi değil ama benim şansıma sıkıntısız geldi her şeyi. sanayide tanıdığım özel olarak baktı bide

bende jupiter var alırken fiyatı uygun diye aldım pratikliği falan baya iyi tavsiye ederim. gidip mondialden çakma pcx falan alma sakın haaaa.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

montajı genelde iyi değil ama benim şansıma sıkıntısız geldi her şeyi. sanayide tanıdığım özel olarak baktı bide
sagolasın hocam 24 modelini alıcam inşallah

Geri