Valla 2 side leş gibiydi fakat çözülmeyecek şeyler değil birini ilk bakımda birinide alır aldırmaz serviste hallettirdimhocam montaj nasıl yani onu merak ediyorum
10k km de biri biri de 200km de sorun yaşamadım kuryelerde çok kullanıyor çözülmeyecek ağır kronikleri de yok lastikler çok kötü winter grip taktım ben hemen fabrika lastikleri çok kötü en ufak suda kayıyor ben de birini satacam da kaça satmalıyım onu da bilmiyorumlastikler nasıl hocam ayrıca nasıl uzun süre gidermi sizce motor
Hocam dash ile arasında kararsızım hangisini alsam acaba10k km de biri biri de 200km de sorun yaşamadım kuryelerde çok kullanıyor çözülmeyecek ağır kronikleri de yok lastikler çok kötü winter grip taktım ben hemen fabrika lastikleri çok kötü en ufak suda kayıyor ben de birini satacam da kaça satmalıyım onu da bilmiyorum![]()
İlk alırken babam da arada bırakmıştı beni özellikle bagaj ve selenin büyüklüğü jüpiter e yönetti beniHocam dash ile arasında kararsızım hangisini alsam acaba
montajı genelde iyi değil ama benim şansıma sıkıntısız geldi her şeyi. sanayide tanıdığım özel olarak baktı bidehocam montaj nasıl yani onu merak ediyorum
sagolasın hocam 24 modelini alıcam inşallahbende jupiter var alırken fiyatı uygun diye aldım pratikliği falan baya iyi tavsiye ederim. gidip mondialden çakma pcx falan alma sakın haaaa.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
montajı genelde iyi değil ama benim şansıma sıkıntısız geldi her şeyi. sanayide tanıdığım özel olarak baktı bide