Neler Yeni

TVS Raider 125 Nasıldır?

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Arkadaşlar merhabalar motor almayı düşünüyorum yakın zamanda ilk defa motorum olacak B ehliyetle ancak karar veremedim önce Drift L bakıyordum şimdilerde hintli motor alırsan daha iyi olur diye dedikleri için TVS Raider bakmaya başladım ancak bu motorda da insanlar yedek parça sorunu olduğunu söylemiş sizce ne alabilirim bütçem 80k. Birde bunun harci motor aldığımda kaskı koymak için bir çanta taktıracağım (kuryelik için değil) ruhsata işlenmesi gerekiyormuş buraya kadar tamam ancak çanta taktıktan sonra motora artçı alınamıyormuş 1 kişilik gözüküyormuş bu doğru mu?

kerem3347

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kerem TARHAN
Instagram
kerem.t33
Discord
nightroses_
vitesli motor illa olsun demiyorsan tvs jupiter 125 abimin kuryecilik motoru şuan 65 bin km de hala canavar gibi bagajı çok büyük çanta koymana gerek yok eğerki kaskı koymak için alıyorsan tabi , illa vitesli olsun diyorsan benelli 125 e bakabilirsin bu arada nedense tvs raider bir kaç kere gördüm motorun sesizliği çok hoşuma gidiyor yanlışım yoksa start stop var ve sessiz marş var

GirayHan

80+ Platinum
Arkadaşlar merhabalar motor almayı düşünüyorum yakın zamanda ilk defa motorum olacak B ehliyetle ancak karar veremedim önce Drift L bakıyordum şimdilerde hintli motor alırsan daha iyi olur diye dedikleri için TVS Raider bakmaya başladım ancak bu motorda da insanlar yedek parça sorunu olduğunu söylemiş sizce ne alabilirim bütçem 80k. Birde bunun harci motor aldığımda kaskı koymak için bir çanta taktıracağım (kuryelik için değil) ruhsata işlenmesi gerekiyormuş buraya kadar tamam ancak çanta taktıktan sonra motora artçı alınamıyormuş 1 kişilik gözüküyormuş bu doğru mu?
alabilirsin f/p motordur bu bütçe için.

kuryelik harici ruhsata işletmene gerek yok ( kanunen işletmen gerekse de polisler şahıs motorlarına karışmaz )

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,478
İsim
Emre
Discord
necromancerr
vitesli motor illa olsun demiyorsan tvs jupiter 125 abimin kuryecilik motoru şuan 65 bin km de hala canavar gibi bagajı çok büyük çanta koymana gerek yok eğerki kaskı koymak için alıyorsan tabi , illa vitesli olsun diyorsan benelli 125 e bakabilirsin bu arada nedense tvs raider bir kaç kere gördüm motorun sesizliği çok hoşuma gidiyor yanlışım yoksa start stop var ve sessiz marş var
Sessizlikten ziyade çok torklu motor motora ilk bindiğinde fazla gaz verirsen altından bile kaçabilir bi 125 liğe göre torku cidden fazla (fiyatında ve sınıfında)

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
alabilirsin f/p motordur bu bütçe için.

kuryelik harici ruhsata işletmene gerek yok ( kanunen işletmen gerekse de polisler şahıs motorlarına karışmaz )
Yinede sorun çıkmaması için eklersem artçı binebilir mi? Motor 1 kişilik olarak gözüküyor dediler bu doğru mu hocam? Birde hocam bu motorun parça sıkıntısı olur mu uğraşır mıyım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sessizlikten ziyade çok torklu motor motora ilk bindiğinde fazla gaz verirsen altından bile kaçabilir bi 125 liğe göre torku cidden fazla (fiyatında ve sınıfında)
İlk motor için düşer miyim acaba en büyük korkumda bu bayiden aldıktan sonra düşerim falan rezil olurum diye korkuyorum birde vitesli ya hiç tecrübem yok.

GirayHan

80+ Platinum
Yinede sorun çıkmaması için eklersem artçı binebilir mi? Motor 1 kişilik olarak gözüküyor dediler bu doğru mu hocam?

İlk motor için düşer miyim acaba en büyük korkumda bu bayiden aldıktan sonra düşerim falan rezil olurum diye korkuyorum birde vitesli ya hiç tecrübem yok.
hiç o topa girme şahıs motoru ise tak çantanı devam.

Gurkanpiro

80+ Platinum
Yinede sorun çıkmaması için eklersem artçı binebilir mi? Motor 1 kişilik olarak gözüküyor dediler bu doğru mu hocam? Birde hocam bu motorun parça sıkıntısı olur mu uğraşır mıyım?

en azında bı koruma demırı taktır dusmekten korkuyorsan

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
en azında bı koruma demırı taktır dusmekten korkuyorsan
Koruma demiri var hocam motorda her 2 tarafta sıkıntı olabilecek şey parçalar galiba bu motorda sizce sıkıntı olur mu?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,478
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Kanka ehliyetin var mı ?
Varsa eğer zaten motor eğitimi almışsındır
fazla gaza yüklenmezsen sıkıntı olmaz bence
Kendine çok güvenmiyorsan eğer kenardan kenardan eve git aldığında ordanda kapalı bi alanda kendi kendine pratik yap

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT

Daaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Göktuğ İrşad Demircan
b ehliyetle 125 lik alınıyor mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,410
Son üye