Gurkanpiro
80+ Gold
egitim ile evetb ehliyetle 125 lik alınıyor mu?
egitim ile evetb ehliyetle 125 lik alınıyor mu?
benim bildiğim 50 cc için geçerli oegitim ile evet
Bir amirin biçme talimatı verdiği bı çevirmeye girerse şahıs olsun ticari olsun fark etmiyor bağlıyorlar direkt uzun süre kullanacaksa riske atmasın isletsin iki kişi binme olayı hususide oluyor diye biliyorum bu arada.alabilirsin f/p motordur bu bütçe için.
kuryelik harici ruhsata işletmene gerek yok ( kanunen işletmen gerekse de polisler şahıs motorlarına karışmaz )
Eğitim ile 125 lik için ehliyetine işletebiliyorsun 50 cc konusunda da ehliyeti aldıktan 2 sene sonra sürebiliyorsun legal olarak.benim bildiğim 50 cc için geçerli o
5 yıl icinde ehliyeti kaptırmamıssan 2 yıl da ehliyetin var ise egitim ile 125 cc kullanılabılıyorbenim bildiğim 50 cc için geçerli o
Bu eğitimi ben almadım ne kadar ödeme yapıyoruz sınav vs. var mı?5 yıl icinde ehliyeti kaptırmamıssan 2 yıl da ehliyetin var ise egitim ile 125 cc kullanılabılıyor
https://www.maltepeakademi.com/b-sinifi-ile-125cc tam bende bılmıyorum gırayhan hocama sormak lazım yınede 5700 dıyor bı surucu kursuna sormak lazımBu eğitimi ben almadım ne kadar ödeme yapıyoruz sınav vs. var mı?
Bakmazlar. Çanta işletme durumu yıllardır var o kadar çok çevirmeye girdim ki eski endro motorlarımla hiç karşılaşmadım. Polis karışmıyor. İki kişi binme durumu dediğin gibi hususi motorda sorun yok. fakat ticari motorda sıkıntılı. O çantayı işletmesi için proje çizdirmesi lazım uygunluk belgesi alması lazım bunun harçları var. bir ton masraf. bence gerek yok. ama yine de riske girmemek için parası varsa işletsin dediğin gbiBir amirin biçme talimatı verdiği bı çevirmeye girerse şahıs olsun ticari olsun fark etmiyor bağlıyorlar direkt uzun süre kullanacaksa riske atmasın isletsin iki kişi binme olayı hususide oluyor diye biliyorum bu arada.
bölgeye göre eğitim ücretleri değişir. en yakın kursa tel açıp bilgi alması daha mantıklı şu an.https://www.maltepeakademi.com/b-sinifi-ile-125cc tam bende bılmıyorum gırayhan hocama sormak lazım yınede 5700 dıyor bı surucu kursuna sormak lazım
Sadece eğitim mi yoksa sınavda yapılıyor mu?Bakmazlar. Çanta işletme durumu yıllardır var o kadar çok çevirmeye girdim ki eski endro motorlarımla hiç karşılaşmadım. Polis karışmıyor. İki kişi binme durumu dediğin gibi hususi motorda sorun yok. fakat ticari motorda sıkıntılı. O çantayı işletmesi için proje çizdirmesi lazım uygunluk belgesi alması lazım bunun harçları var. bir ton masraf. bence gerek yok. ama yine de riske girmemek için parası varsa işletsin dediğin gbi
Mesaj otomatik birleştirildi:
bölgeye göre eğitim ücretleri değişir. en yakın kursa tel açıp bilgi alması daha mantıklı şu an.
Demek ki bölgeye göre değişiyor hocam çünkü Çankaya'da kıyım yapıyorlardı bazı zamanlar trafik ekipleri ben ticari olmasına rağmen isletmemistim mantıksız gelmişti o kadar uğraşa masrafa ama ben nerde çevirme var yok bildiğim için böyle hareket ettim. Arkadaşın yaşadığı şehir çok büyük değilse dediğin gibi hiç ne uğraşsın ne para harcasin.Bakmazlar. Çanta işletme durumu yıllardır var o kadar çok çevirmeye girdim ki eski endro motorlarımla hiç karşılaşmadım. Polis karışmıyor. İki kişi binme durumu dediğin gibi hususi motorda sorun yok. fakat ticari motorda sıkıntılı. O çantayı işletmesi için proje çizdirmesi lazım uygunluk belgesi alması lazım bunun harçları var. bir ton masraf. bence gerek yok. ama yine de riske girmemek için parası varsa işletsin dediğin gbi
Mesaj otomatik birleştirildi:
bölgeye göre eğitim ücretleri değişir. en yakın kursa tel açıp bilgi alması daha mantıklı şu an.
Çorum'da oturuyorum hocam çok sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum bendeDemek ki bölgeye göre değişiyor hocam çünkü Çankaya'da kıyım yapıyorlardı bazı zamanlar trafik ekipleri ben ticari olmasına rağmen isletmemistim mantıksız gelmişti o kadar uğraşa masrafa ama ben nerde çevirme var yok bildiğim için böyle hareket ettim. Arkadaşın yaşadığı şehir çok büyük değilse dediğin gibi hiç ne uğraşsın ne para harcasin.
olabilir dediğim gibi. ama ne ben ne bizim motorcu ekipten kimseden duymadım çantadan ceza yenildiğini. ama risk risktir parası bolsa dediğim gibi işletsin şahsen ben ceza yemeyi daha uygun bulurum daha ucuz'a gelir çünkü.Demek ki bölgeye göre değişiyor hocam çünkü Çankaya'da kıyım yapıyorlardı bazı zamanlar trafik ekipleri ben ticari olmasına rağmen isletmemistim mantıksız gelmişti o kadar uğraşa masrafa ama ben nerde çevirme var yok bildiğim için böyle hareket ettim. Arkadaşın yaşadığı şehir çok büyük değilse dediğin gibi hiç ne uğraşsın ne para harcasin.