Neler Yeni

TVS Raider 125 Nasıldır?

Vesselam

80+ Bronze
alabilirsin f/p motordur bu bütçe için.

kuryelik harici ruhsata işletmene gerek yok ( kanunen işletmen gerekse de polisler şahıs motorlarına karışmaz )
Bir amirin biçme talimatı verdiği bı çevirmeye girerse şahıs olsun ticari olsun fark etmiyor bağlıyorlar direkt uzun süre kullanacaksa riske atmasın isletsin iki kişi binme olayı hususide oluyor diye biliyorum bu arada.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,277
İsim
Emre
Discord
necromancerr
benim bildiğim 50 cc için geçerli o
Eğitim ile 125 lik için ehliyetine işletebiliyorsun 50 cc konusunda da ehliyeti aldıktan 2 sene sonra sürebiliyorsun legal olarak.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT

GirayHan

80+ Platinum
Bir amirin biçme talimatı verdiği bı çevirmeye girerse şahıs olsun ticari olsun fark etmiyor bağlıyorlar direkt uzun süre kullanacaksa riske atmasın isletsin iki kişi binme olayı hususide oluyor diye biliyorum bu arada.
Bakmazlar. Çanta işletme durumu yıllardır var o kadar çok çevirmeye girdim ki eski endro motorlarımla hiç karşılaşmadım. Polis karışmıyor. İki kişi binme durumu dediğin gibi hususi motorda sorun yok. fakat ticari motorda sıkıntılı. O çantayı işletmesi için proje çizdirmesi lazım uygunluk belgesi alması lazım bunun harçları var. bir ton masraf. bence gerek yok. ama yine de riske girmemek için parası varsa işletsin dediğin gbi
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.maltepeakademi.com/b-sinifi-ile-125cc tam bende bılmıyorum gırayhan hocama sormak lazım yınede 5700 dıyor bı surucu kursuna sormak lazım
bölgeye göre eğitim ücretleri değişir. en yakın kursa tel açıp bilgi alması daha mantıklı şu an.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Bakmazlar. Çanta işletme durumu yıllardır var o kadar çok çevirmeye girdim ki eski endro motorlarımla hiç karşılaşmadım. Polis karışmıyor. İki kişi binme durumu dediğin gibi hususi motorda sorun yok. fakat ticari motorda sıkıntılı. O çantayı işletmesi için proje çizdirmesi lazım uygunluk belgesi alması lazım bunun harçları var. bir ton masraf. bence gerek yok. ama yine de riske girmemek için parası varsa işletsin dediğin gbi

bölgeye göre eğitim ücretleri değişir. en yakın kursa tel açıp bilgi alması daha mantıklı şu an.
Sadece eğitim mi yoksa sınavda yapılıyor mu?

Vesselam

80+ Bronze

Demek ki bölgeye göre değişiyor hocam çünkü Çankaya'da kıyım yapıyorlardı bazı zamanlar trafik ekipleri ben ticari olmasına rağmen isletmemistim mantıksız gelmişti o kadar uğraşa masrafa ama ben nerde çevirme var yok bildiğim için böyle hareket ettim. Arkadaşın yaşadığı şehir çok büyük değilse dediğin gibi hiç ne uğraşsın ne para harcasin.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Demek ki bölgeye göre değişiyor hocam çünkü Çankaya'da kıyım yapıyorlardı bazı zamanlar trafik ekipleri ben ticari olmasına rağmen isletmemistim mantıksız gelmişti o kadar uğraşa masrafa ama ben nerde çevirme var yok bildiğim için böyle hareket ettim. Arkadaşın yaşadığı şehir çok büyük değilse dediğin gibi hiç ne uğraşsın ne para harcasin.
Çorum'da oturuyorum hocam çok sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum bende

Vesselam

80+ Bronze
Bu arada 125cc bandında en mantıklı olanalrdan şuanda raider, benim gözüm benelliye kaymıştı bir ara ama o nasıl bir bilgim yok en son motomania gokhan hoca bloğu kaliteli falan diyordu.

GirayHan

80+ Platinum
olabilir dediğim gibi. ama ne ben ne bizim motorcu ekipten kimseden duymadım çantadan ceza yenildiğini. ama risk risktir parası bolsa dediğim gibi işletsin şahsen ben ceza yemeyi daha uygun bulurum :D daha ucuz'a gelir çünkü.

Top Bottom