Neler Yeni

TVS Raider 125 Nasıldır?

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Serdar BULUT
Bu arada 125cc bandında en mantıklı olanalrdan şuanda raider, benim gözüm benelliye kaymıştı bir ara ama o nasıl bir bilgim yok en son motomania gokhan hoca bloğu kaliteli falan diyordu.
Bu eğitim konusunda bilginiz var mı hocam sınava giriyor muyuz yine yoksa sadece eğitim mi?

Vesselam

80+ Bronze
olabilir dediğim gibi. ama ne ben ne bizim motorcu ekipten kimseden duymadım çantadan ceza yenildiğini. ama risk risktir parası bolsa dediğim gibi işletsin şahsen ben ceza yemeyi daha uygun bulurum :D daha ucuz'a gelir çünkü.
Doğru bu arada cezası daha ucuza geliyor:D

GirayHan

80+ Platinum

Vesselam

80+ Bronze
Bu eğitim konusunda bilginiz var mı hocam sınava giriyor muyuz yine yoksa sadece eğitim mi?
Hocam aynı ehliyet alır gibi düşünün uygulamali sınavda olacak, sadece eğitim adı altında b sınıfını ehliyetle 125cc surebilin diye yapılan saçma bir olay ehliyet almak daha mantıklı yani a2 alın en azından 125cc ile sınırlandırılmazsiniz.

liluzivert

80+ Bronze
vitesli motor illa olsun demiyorsan tvs jupiter 125 abimin kuryecilik motoru şuan 65 bin km de hala canavar gibi bagajı çok büyük çanta koymana gerek yok eğerki kaskı koymak için alıyorsan tabi , illa vitesli olsun diyorsan benelli 125 e bakabilirsin bu arada nedense tvs raider bir kaç kere gördüm motorun sesizliği çok hoşuma gidiyor yanlışım yoksa start stop var ve sessiz marş var
abs var mı hocam düşünüyorum da

Top Bottom