dostum ben de lise okudum. yazılı kağıtları sabahın 8deki sınav için nasıl basılsın önceden? sınavı 10 kişiye yapmıyorsunuz. ama siz daha doğrusunu bilirsiniz tabii.(kinaye yapmadım cidden daha doğru bildiğinizi düşünüyorum.) ama mesajlara bakınca sınav olmuş öğrenciler var zaten. fırsat eşitliğini sağlamak için herkesin aynı şartlarda sınav olması gerekiyor.Hocam ortak sınav değil ki bu. Ayrıca kağıtlar sınav günü basılır.
Nasıl geçti? Sorular kazık gibimiydi?Siz daha sınav olmadınızmı?
BİZ OLMUŞTUK GEÇEN HAFTA
Ben gerekliliğine laf etmiyorum bence de gerekiyor fakat özellikle vaka sayısı ve oranının fazla olduğu illerde başka bir çözüme gidilmeli.dostum ben de lise okudum. yazılı kağıtları sabahın 8deki sınav için nasıl basılsın önceden? sınavı 10 kişi yapmıyorsunuz. ama siz daha doğrusunu bilirsiniz tabii.(kinaye yapmadım cidden daha doğru bildiğinizi düşünüyorum.) ama mesajlara bakınca sınav olmuş öğrenciler var zaten. fırsat eşitliğini sağlamak için herkesin aynı şartlarda sınav olması gerekiyor.
Nasıl geçti? Sorular kazık gibimiydi?
konu fırsat eşitliği olunca başka bir çözüm pek akla gelmiyor. herkesin aynı şartlarda girmesi daha doğru gibi. siz de takdir edersiniz ki vaka sayısı önemse yapılacak daha temel işler vardı.Ben gerekliliğine laf etmiyorum bence de gerekiyor fakat özellikle vaka sayısı ve oranının fazla olduğu illerde başka bir çözüme gidilmeli.
Şu cümleyi anlayamadım hocam. Açar mısın?siz de takdir edersiniz ki vaka sayısı önemse yapılacak daha temel işler vardı.
Tamam ne kızıyüüün(HOCADAN HOCAYA DEĞİŞİR.)
isterse 10 milyon olsun adam ertelemiyorum dedikten sonra.Evet, sonunda oldu..
Ne diyorsunuz sürpriz erteleme kararı çıkar mı bu saatten sonra?
Alıntıyı görüntüle
Yok ne kızması?Tamam ne kızıyüüün
milyon*Yaklaşık bir aydır binlerce twet atıldı.