🔥İndirim TwinMOS 8GB Concorde RGB 3200mhz CL16 DDR4 Bellek

Lorx61

80+ Silver
Reaksiyon skoru
993

Ben aldığımda 630₺ gibi bir fiyatı vardı bir ara 700₺ ye kadar çıktı şuan 599₺ bence alınır güzel ram kaliteli ve performanslı malzeme kalitesinide beğendim :)

Ben aldığımda 630₺ gibi bir fiyatı vardı bir ara 700₺ ye kadar çıktı şuan 599₺ bence alınır güzel ram kaliteli ve performanslı malzeme kalitesinide beğendim :)
TwinMos ram alınmaz ama bu fiyata düşünülebilir teşekkürler.

çogunun çipi benzer oluyor üst kalitedeki ramlerle sogutucu kalıyor okadarda kötü olucagını sanmam
Ramler çok çabuk yıpranıyor ve ilerde çok yavaş oluyorlar bu fiyata kısa süreli alınabilir gibime geliyor genede sizin tercihiniz hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyat performans olarak alınır piyasada şuan 600 TL ye güvenilir başka marka yok bence üstelik sıfır
Aynen öyle çok iyi bir fiyat ama dediğim gibi kısa süreli alınırsa neredeyse bi kötü yanı olmuyor 2 3 yıl arası.

Ramler çok çabuk yıpranıyor ve ilerde çok yavaş oluyorlar bu fiyata kısa süreli alınabilir gibime geliyor genede sizin tercihiniz hocam.

Aynen öyle çok iyi bir fiyat ama dediğim gibi kısa süreli alınırsa neredeyse bi kötü yanı olmuyor 2 3 yıl arası.
1-2 yıl götüreceğini düşünüyorum :) sistemi topladığımda performans değerlendirmesi yapicam

RAM fiziksel bir hasar almadığı sürece bozulmaz da performans kaybetmez de. Zaten dünyada 5-6 tane çip üreticisi var Samsung, Micron, SK Hynix, Nanya, Elpida. Hangi marka ram alırsanız alın bu 5 çipten biri gelecek. Şu RAM'i 10 sene de kullansanız bir şey olmaz

Diğer marka remleri 3200 den 3600 MHz e çekince sorunsuz çalışırken,bu remi cekince mavi ekran veriyor.Stok 3200 MHz de sorunsuz kullaniyoruz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,908
Üyeler
184,356
Son üye
technova
Geri