- En İyi Cevap
- 9
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,986
- İsim
- HBE
Selamlar arkadaşlar,
Çok konu gördüğüm için biraz araştırdım ve bir süredir 240+ hz geçmeyi düşündüğüm için bu monitörü buldum. Anladığım ve okuduğum kadarıyla panel kalitesi sağlam ve kullananlarda oldukça memnun. Benim korkum Asus marka bir monitörden geçecek olamm ve olabildiğince kaliteli ürünler ile yaşamak isteyişim. Asusun 165 Hz bir modelini kullanıyorum halihazırda. Bu aşağıdaki monitör alınabilir mi sizce?
Ne düşünüyorsunuz merak ediyorum.
Çok konu gördüğüm için biraz araştırdım ve bir süredir 240+ hz geçmeyi düşündüğüm için bu monitörü buldum. Anladığım ve okuduğum kadarıyla panel kalitesi sağlam ve kullananlarda oldukça memnun. Benim korkum Asus marka bir monitörden geçecek olamm ve olabildiğince kaliteli ürünler ile yaşamak isteyişim. Asusun 165 Hz bir modelini kullanıyorum halihazırda. Bu aşağıdaki monitör alınabilir mi sizce?
Ne düşünüyorsunuz merak ediyorum.
TWISTED MINDS 27 TM27PG FHD 260Hz 1MS HDMI DP FREESYNC/GSYNC RGB NANO IPS GAMING MONİTÖR « Gamers Arena - İntegra Teknoloji A.Ş.
Gamers Arena, Bilişim (Gaming) sektörüne yeni bir perakende zinciri ve güçlü e-ticaret anlayışı ile sektöre farklılık kazandıracak güçlü adımlar ve tecrübeli personeller ile müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı prensip edinmiştir
www.gamersarena.com.tr