S4N0
80+
- Reaksiyon skoru
- 156
Satıcı HB, markadan emin değilim ama Hz değeri iyi gözüküyor.
Fiyat normal bence
Bu fiyatlarda önereceğiniz 2k monitör var mı? Bende laptop var. Sistem almak istiyorum. O yüzden 2k monitör istiyorum ama bir süre daha laptop ile devam edeceğim sanıyorum. Bende bir tane monitör var ikinciyi düşünüyorum da. Var mı tavsiyeniz? Bende ki monitör de şu monitör: https://www.itopya.com/gigabyte-g24...xrpXK_-1rFAgJRi1j95pk984xaLPMNoEuuNNj4Hxf8l-cBu monitörü paylaşacaktım lakin 1080P olmasından mütevellid paylaşmadım. Bu fiyata 2K monitör alınabilir.
Bu fiyatlarda önereceğiniz 2k monitör var mı? Bende laptop var. Sistem almak istiyorum. O yüzden 2k monitör istiyorum ama bir süre daha laptop ile devam edeceğim sanıyorum. Bende bir tane monitör var ikinciyi düşünüyorum da. Var mı tavsiyeniz? Bende ki monitör de şu monitör: https://www.itopya.com/gigabyte-g24...xrpXK_-1rFAgJRi1j95pk984xaLPMNoEuuNNj4Hxf8l-c
Mesele çözünürlük değil zaten hocam. 0.5 ms 280hz olması. Paneli iyiyse overclockla 300-320-360 hz falan yapılabilir, satıcının hb olması avantaj sorun olursa iade edersiniz.Bu monitörü paylaşacaktım lakin 1080P olmasından mütevellid paylaşmadım. Bu fiyata 2K monitör alınabilir.
1 seneden fazladır 2k 240 hz modeliini kullanıyorum gayet memnunum .Mesele çözünürlük değil zaten hocam. 0.5 ms 280hz olması. Paneli iyiyse overclockla 300-320-360 hz falan yapılabilir, satıcının hb olması avantaj sorun olursa iade edersiniz.
Garantiye gönderin hocam panelde bir sorun var, panel değişimi talep edin veya tüketici hakem heyetiyle uğraşıp paranızı geri alın.daha 1 yıl olmadan bu hale geldi galaxy gibi oldu monitör
model-
Twisted Minds TM27DQI 27" 1 ms QHD RGB IPS
Garantiye gönderecektim bi arkadaş ben alırm deyince ben direkt ona sattıp aynı fiyata lg panel olmasına rağmen böyle bir şey beklemiyordumGarantiye gönderin hocam panelde bir sorun var, panel değişimi talep edin veya tüketici hakem heyetiyle uğraşıp paranızı geri alın.