Neler Yeni

TWISTED MINDS 28 TM28EUI UHD 4K 144Hz 1MS ALINIR MI SİZCE?

mikoO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mikail Öztürk

Bu monitörü almayı düşünüyorum, sistemimde 6900xt ve r7 7800x3d bulunmakta o yüzden 4kya geçmek istiyorum birazda yenileme hızı yüksek olsun istedim en mantıklısının bunun olduğunu düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle bir seçenekte buldum

Emroasty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Emre Kadir Yanık
12K'ya 4k monitör alacağını düşünüyorsan elimde uygun fiyata boğaz köprüsü var . Daha bilindik markaların daha iyi modelleri var. 4K'ya geçmek ne tür oyunlar oynadığına bağlı hikaye oyunları oynamıyorsan çok performansını etkilemeyecektir. O yüzden biraz özellikten kısıp dell, asus, msi veya aoc gibi markalara yönelebilirsiniz.

mikoO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mikail Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hikaye ağırlıklı, fps oyunlarıda oynayacağım

Aderal

80+ Bronze
Kullanıyorum ve çok memnunum. Ölü piksel çıkmadı, ışık sızması var ama oda ips monitörlerin tadı tuzu. Ürünü kullanmayıp ön yargıyla yorum yapan andavalları ciddiye alma. Daha önce bu markanın 2k-240hz modelini kullandım ondanda çok memnundum

mikoO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mikail Öztürk
12K'ya 4k monitör alacağını düşünüyorsan elimde uygun fiyata boğaz köprüsü var . Daha bilindik markaların daha iyi modelleri var. 4K'ya geçmek ne tür oyunlar oynadığına bağlı hikaye oyunları oynamıyorsan çok performansını etkilemeyecektir. O yüzden biraz özellikten kısıp dell, asus, msi veya aoc gibi markalara yönelebilirsiniz.
Önerebileceğin varsa atarmısın bakmak istiyorum

Aderal

80+ Bronze
Önerebileceğin varsa atarmısın bakmak istiyorum
Sistemin yeterli 4k için. Gidipte 2k alma sakın. O cam gibi görüntüyü görünce pişman olmayacaksın. Bu marka fanboylarını fazla takma, 4k 144hz alacağın paraya sana 2k 165hz monitör atacak büyük ihtimalle 😂

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Bu nasıl bir mantık. Sen markayı bilmiyorsun diye veya 2k monitörler msrp sinin 2 katı fiyata satılıyor diye bu ürün direkt çöp mu oluyor. Bu markanın LG panelli 2k 240hz monitörü geçen sene bedava fiyattan satıldı. Bu modelinin paneli de iyi olabilir. Araştırmadan bilemeyiz. Daha iyi daha bilindik dediğin markaların çoğu kötü monitörler üretiyor.

Emroasty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Emre Kadir Yanık
Kullanıyorum ve çok memnunum. Ölü piksel çıkmadı, ışık sızması var ama oda ips monitörlerin tadı tuzu. Ürünü kullanmayıp ön yargıyla yorum yapan andavalları ciddiye alma. Daha önce bu markanın 2k-240hz modelini kullandım ondanda çok memnundum
Sistemin yeterli 4k için. Gidipte 2k alma sakın. O cam gibi görüntüyü görünce pişman olmayacaksın. Bu marka fanboylarını fazla takma, 4k 144hz alacağın paraya sana 2k 165hz monitör atacak büyük ihtimalle 😂
İnsanlara hakaret ederek doğru dürüst dökümanı verisi olmayan bir markayı övmen hoş değil. Tavırlarına dikkat etmeni tavsiye ederim.

mikoO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mikail Öztürk
2k monitörüm var zaten, 4k'dan aşağı almam merak etme :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri

Emroasty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Emre Kadir Yanık
O fiyat bandında pek model yok 4k için, illa bu markayı alacaksan amazon üzerinden almanı tavsiye ederim. En azından sorun yaşayınca iade alma konusunda çok yoran bir firma değil.

mikoO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mikail Öztürk

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,124
İsim
Kadir
Tam 1 ay önce TM27QHD165IPS 2K 165 Hz IPS modelini teknosadan 5500 TL'ye aldım kampanya vardı ürünün ayağı vs pek iyi değil ama paneli muazzam derece de kaliteli asus vg27aqz ile neredeyse aynı hatta daha iyi bile diyebilirim belirli renklerde, yükseklik ayarı vs yok tek eksiği o benim kullandığım modelin. 1 tane piksel çıktı uygun fiyata aldığım için iade veya değişimle uğraşmadım
Marka panele önem veriyor gerisi ortalamanın altı gibi geldi bana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,737
Üyeler
160,876
Son üye
byescobar0
Top Bottom