Neler Yeni

Twısted TM24RFA-2 Kullanan var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Yunus Arıkan

Futaba Rio

80+ Bronze
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açıklamada IPS olduğu yazıyor
Butceniz nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Yunus Arıkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu civarlar hocam, ne kadar dusuk olursa o kadar iyi. Max 4.7 vs.

Futaba Rio

80+ Bronze
Bu civarlar hocam, ne kadar dusuk olursa o kadar iyi. Max 4.7 vs.
Bütçe yetiyorsa daha iyi bir tercih olur:

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Yunus Arıkan
Bütçe yetiyorsa daha iyi bir tercih olur:
Bence de msi daha iyi bir seçim fakat verdiği 200hz ve ips panel olmasına üstüne üstlük bu kadar ucuz olmasına şaşırıyorum. Ne eksisi olabilir ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu da alabilirim kararsızım

Senerr

80+ Bronze
Bence de msi daha iyi bir seçim fakat verdiği 200hz ve ips panel olmasına üstüne üstlük bu kadar ucuz olmasına şaşırıyorum. Ne eksisi olabilir ki
Öncelikle ucuz değil Asus VP249QGR gibi IPS monitörlerle neredeyse aynı fiyatta. 200 hz için ucuz diyecekseniz piyasa da o fiyata 200 hz satılan tek monitörde kendisi değil. Neden ucuz olduğunun sebebine değincekesm öncelikle malzeme kalitesi muhtemelen ucuz. Stand fiyatı arttıran şeylerden biri monitörlde baya etkiler ve zaten monitörün ayağına bakarsan resimden küçük göründüğünü anlarsın kısaca monitör ne kadar kısılabilirse her yerden kısmışlar. Bir de VA panellerde yükek hz vermek daha kolay çünkü zaten VA panellerde GtG değerleri yavaş olduğundan özellikle bu fiyat seviyesinde daha ucuza geliyor.

Curved monitörlerde neredeyse IPS model yok gibi bir şey zaten o yüzden VA diye suçlamak yanlış olur ama dediğim gibi VA biraz daha uygun bir panel bütçe olarak bir de HDR yok kısaca çoğu özelliği yok. Monitör dolu dolu gözükmesi için her şey yapılmış.

Futaba Rio

80+ Bronze
200Hz ve IPS panel olması sizi yanıltmasın. Ne idiği belirsiz model kendisi.
Bunu da alabilirim kararsızım

Önerdiğim her iki modelde çok daha üstün kendisinden, çok onermem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Yunus Arıkan
Öncelikle ucuz değil Asus VP249QGR gibi IPS monitörlerle neredeyse aynı fiyatta. 200 hz için ucuz diyecekseniz piyasa da o fiyata 200 hz satılan tek monitörde kendisi değil. Neden ucuz olduğunun sebebine değincekesm öncelikle malzeme kalitesi muhtemelen ucuz. Stand fiyatı arttıran şeylerden biri monitörlde baya etkiler ve zaten monitörün ayağına bakarsan resimden küçük göründüğünü anlarsın kısaca monitör ne kadar kısılabilirse her yerden kısmışlar. Bir de VA panellerde yükek hz vermek daha kolay çünkü zaten VA panellerde GtG değerleri yavaş olduğundan özellikle bu fiyat seviyesinde daha ucuza geliyor.

Önerdiğim her iki modelde çok daha üstün kendisinden, çok onermem.
Cevaplarınız icin cok tesekkurler

Senerr

80+ Bronze
IPS olduğunu sanmıyorum ama modele 2 rakamını koydukları için kaynakta veremiyorum. :kekw: Çelişki de kaldım. TWISTED MINDS 23.8 TM24RFA curved VA ama TWISTED MINDS 23.8 TM24RFA-2 harbiden ne olduğu belirsiz bir model olmuş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Yunus Arıkan
IPS olduğunu sanmıyorum ama modele 2 rakamını koydukları için kaynakta veremiyorum. :kekw: Çelişki de kaldım. TWISTED MINDS 23.8 TM24RFA curved VA ama TWISTED MINDS 23.8 TM24RFA-2 harbiden ne olduğu belirsiz bir model olmuş.
Zaten tek bir tane saticida var hocam. Geldiginde Va panel cikmasi da muhtemel :kekw:

Senerr

80+ Bronze
Zaten tek bir tane saticida var hocam. Geldiginde Va panel cikmasi da muhtemel :kekw:
Bu piyasanın hali ne ya ? VA panellere IPS yazmalar falan. Çok kez denk geldim ama bu kadar gerçekçisine ilk defa denk geliyorum. Hani tamam yanlışlıkla IPS yazan satıcılar oluyor ama bir de model numarasını değiştirmek. :poop:
Curved ama IPS panel ve 200 hz 4400 TL bizde yedik.

Top Bottom