Neler Yeni

Twitch hediye abonelik nedir ..?

JackieTR

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar .. Twitch pek fazla kullanan birisi değilim daha çok youtube yada dlive takılıyorum da .. Hiç "TAKİP ETMEDİĞİM" bir yayıncıya hediye abonelik gözüküyor bu normal mi benden ücret filen kesilir mi ..?

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Birisi sana abonelik hediye etmiş. Steam'den arkadaşının sana oyun hediye etmesi gibi düşün.

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Talha Çelik
Merhaba arkadaşlar .. Twitch pek fazla kullanan birisi değilim daha çok youtube yada dlive takılıyorum da .. Hiç "TAKİP ETMEDİĞİM" bir yayıncıya hediye abonelik gözüküyor bu normal mi benden ücret filen kesilir mi ..?
sana birisi abonelik hediye etmiş senden ücret kesilmez

JackieTR

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Birisi sana abonelik hediye etmiş. Steam'den arkadaşının sana oyun hediye etmesi gibi düşün.
Birisi sana o abonelik hediye etmiş.
Bunun için senden herhangi bir ücret alınmaz merak etme.
peki hocam takip etmediğim kişiye de abonelik verebiliyorlar mı .. aboneliklere bakınca yabancı bir kadın çıkıyor daha önce hiç yayınına girdimi de hatırlamıyorum .. Hani chat filen mesaj yazmadan yada takip etmeden abone hediye etmesi mümkün mü .. Yada o sıra girip çıktısam o sırada da izleyenlere random rastgele abonelik veriliyor mu ..?

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Bazı insanlar rastgele abonelik hediye dağıtıyor. Muhtemelen böyle bir şeye denk gelmişsiniz.

Top Bottom