Neler Yeni

Twitch twitch için reklam engelleyici bilen var mı?

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,506
İsim
ArtiAnius
arkadaşlar twitchin son reklam politikasından sonra reklamlar 7 8 e kadar çıktı art arda ve abonelik için para harcamak istemiyorum geçmek için şansımız var mı bileniniz adblock gibi bir eklenti vb vb

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Twiblocker

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Adem Türk
arkadaşlar twitchin son reklam politikasından sonra reklamlar 7 8 e kadar çıktı art arda ve abonelik için para harcamak istemiyorum geçmek için şansımız var mı bileniniz adblock gibi bir eklenti vb vb
operanın kendi eklentisini kullanıyorum hiç reklam görmedim yıllardır

rech

80+ Bronze

ublock origin dener misin?

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Walter White
Opera reklam engelleyicisi + uBlock Origin + Purple Ads Blocker kullanıyorum, şuanlık gözükmüyor bende.

tr2x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Cengiz B.
chrome için neredeyse tüm eklentileri denedim ublock script dahil ama ya 30sn reklam yerine twitch in mor ekranını izliyordum ya da yayın 30sn sonra yükleniyor. En son sinirlenip android emülatöre modlu twitch uygulaması yükledim. Reklamsız beklemesiz takıntısız izliyorum şu an. Emülatörsüz izlemenin yolunu bilen varsa yazsın lütfen son haliyle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,746
Üyeler
160,878
Son üye
memoli1905
Top Bottom