Neler Yeni

Twitch kara para.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Aha çaldıkları paralar ne olacak acaba
El konulanlar sahiplerine geri verilecek.
Anladığım kadarıyla yayıncılarla anlaşıp çalıntı kredi kartlarından twitch parası olan bit atıp sonrasında yayıncı anlaştığı belli miktar yüzdeyi btc cüzdanına geri atıyormuş bunu bulmaları zor gibi geliyor bana.
Kartı çalan kişileri bulamazlar ama yayıncıların çok ciddi ceza almaları muhtemel.

Yayıncılar hakkında kara para aklama, silahsız organize suç örgütüne üye ve yandaşlık, nitelikli dolandırıcılık ve nitelikli hırsızlıktan işlem görecekler muhtemelen. Para cezası ile yırtamazlar garanti hapis yatarlar. Ayrıca Twitch'e de ciddi anlamda para cezası verilecek. Bu olay sadece Türkiye'yi ilgilendirmiyor ABD gibi bir çok ülkeyi de ilgilendiriyor.

Arusttt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Enes
bak hakaret etmeden tartışmak diye bir şey var insanlara fikirlerini anlatırken hakaret etmek seni direk haksız konuma düşürür daha şu en basit olayı kavrıyamamış çok insan var bu internet aleminde neyse. Sen beceriksiz muhalefet dememe kızdın , 20 yıl diyorsun , bu 20 yılda sayısız sıkıntılar hatalar oldu sayısız , ekonimi şuan insanların gırtlağına çökmüş durumda enfilasyon da yanında , eğitim desen emin ol kimse beğenmiyor çok az beğenen var eğitimi bu kadar olaya rağmen muhalefet seçim kazanamıyorsa gerçekten bir şeyleri beceremiyorlar demektir.
adamlar başa gelmedi beceriksiz diyosun bidahaki seçimlerde her türlü kazancaklar bu kadar sıkıntıya rağmen gidipte akp mhpye hayla oy veren ya para cukkalıyodur yada ciddi sıkıntılıdır benim gözümde

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer

Kartı çalan kişileri bulamazlar ama yayıncıların çok ciddi ceza almaları muhtemel.

Yayıncılar hakkında kara para aklama, silahsız organize suç örgütüne üye ve yandaşlık, nitelikli dolandırıcılık ve nitelikli hırsızlıktan işlem görecekler muhtemelen. Para cezası ile yırtamazlar garanti hapis yatarlar. Ayrıca Twitch'e de ciddi anlamda para cezası verilecek. Bu olay sadece Türkiye'yi ilgilendirmiyor ABD gibi bir çok ülkeyi de ilgilendiriyor.
sen neler diyorsun , twitch aleminin yarısı hapsi boylayacak o zaman , hak eden hak ettiği cezayı alsın yanlış anlamayın
Mesaj otomatik birleştirildi:

adamlar başa gelmedi beceriksiz diyosun bidahaki seçimlerde her türlü kazancaklar bu kadar sıkıntıya rağmen gidipte akp mhpye hayla oy veren ya para cukkalıyodur yada ciddi sıkıntılıdır benim gözümde
kimin kime oy verdiği seni hiç ilgilendirmez , kendi fikirlerini anlatırsın inanan inanır inanmayan geçer gider , özgür bir ülkede yaşıyoruz

şahin doğan

80+ Platinum
ben çeeğirdeğimi alıp izlerim
Keyif modu : ON

Muci46

80+ Bronze
Eastergamars da benim para ile pek alakam olmuyor heaaba yatmıs ama haberim yok aysğına yatıyor srtık samimi gelmiyorlar bana.
Selamlar Twitch, şey hesabıma 😊 16K dolar 😂 girmiş 😡 ama ben onu çektim ve harcadım 😍 zaten haberim yoktu. 🙉 takipçilerim farketmiş.🐭sorumluluk sizde 🙏 gereğinin yapılmasını talep ediyorum 🙏🚔🚨👮🚓👮

Arusttt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Enes
sen neler diyorsun , twitch aleminin yarısı hapsi boylayacak o zaman , hak eden hak ettiği cezayı alsın yanlış anlamayın
Mesaj otomatik birleştirildi:

kimin kime oy verdiği seni hiç ilgilendirmez , kendi fikirlerini anlatırsın inanan inanır inanmayan geçer gider , özgür bir ülkede yaşıyoruz
nesi özgür ülkenin ya bu ülke özgür mü

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
nesi özgür ülkenin ya bu ülke özgür mü
yani ne yapmak istiyorsun da yapamiyorsun gercekten merak ediyorum varsa öyle bir şey karşisinda duralim , kimseyi dininden ırkından veya siyasi gorusunden dolayi ayrimciliga uğradiğini duymadim , hukumeti eleştirmek yasak diyorsan , tartişma programlarinda sabah kadar eleştiriyorlar hakli haksiz en ağir şekilde elestiriyorlar , hakaret , iftira olmadiği sürece hiç bir sorun yok , bak uzatmayalim forumdakiler sovecekler bu boş tartişmalara

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX

umarım yayın hayatları bitip herşeylerine el konulur aminnnnnnn

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,244
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Siz dua edin platformu kapatmasınlar zaten sevmiyorlar.
Aynen öyle. Sosyal mecraların geneline karşılar (biraz da güvenliği konusunda geri kalındığı ve tam sağlanamadığı için) ama Twitch konusunda artık öyle bir yola bile gidilebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,823
Üyeler
161,346
Son üye
SamereL
Top Bottom