El konulanlar sahiplerine geri verilecek.Aha çaldıkları paralar ne olacak acaba
Kartı çalan kişileri bulamazlar ama yayıncıların çok ciddi ceza almaları muhtemel.Anladığım kadarıyla yayıncılarla anlaşıp çalıntı kredi kartlarından twitch parası olan bit atıp sonrasında yayıncı anlaştığı belli miktar yüzdeyi btc cüzdanına geri atıyormuş bunu bulmaları zor gibi geliyor bana.
adamlar başa gelmedi beceriksiz diyosun bidahaki seçimlerde her türlü kazancaklar bu kadar sıkıntıya rağmen gidipte akp mhpye hayla oy veren ya para cukkalıyodur yada ciddi sıkıntılıdır benim gözümdebak hakaret etmeden tartışmak diye bir şey var insanlara fikirlerini anlatırken hakaret etmek seni direk haksız konuma düşürür daha şu en basit olayı kavrıyamamış çok insan var bu internet aleminde neyse. Sen beceriksiz muhalefet dememe kızdın , 20 yıl diyorsun , bu 20 yılda sayısız sıkıntılar hatalar oldu sayısız , ekonimi şuan insanların gırtlağına çökmüş durumda enfilasyon da yanında , eğitim desen emin ol kimse beğenmiyor çok az beğenen var eğitimi bu kadar olaya rağmen muhalefet seçim kazanamıyorsa gerçekten bir şeyleri beceremiyorlar demektir.
sen neler diyorsun , twitch aleminin yarısı hapsi boylayacak o zaman , hak eden hak ettiği cezayı alsın yanlış anlamayınEl konulanlar sahiplerine geri verilecek.
Kartı çalan kişileri bulamazlar ama yayıncıların çok ciddi ceza almaları muhtemel.
Yayıncılar hakkında kara para aklama, silahsız organize suç örgütüne üye ve yandaşlık, nitelikli dolandırıcılık ve nitelikli hırsızlıktan işlem görecekler muhtemelen. Para cezası ile yırtamazlar garanti hapis yatarlar. Ayrıca Twitch'e de ciddi anlamda para cezası verilecek. Bu olay sadece Türkiye'yi ilgilendirmiyor ABD gibi bir çok ülkeyi de ilgilendiriyor.
kimin kime oy verdiği seni hiç ilgilendirmez , kendi fikirlerini anlatırsın inanan inanır inanmayan geçer gider , özgür bir ülkede yaşıyoruzadamlar başa gelmedi beceriksiz diyosun bidahaki seçimlerde her türlü kazancaklar bu kadar sıkıntıya rağmen gidipte akp mhpye hayla oy veren ya para cukkalıyodur yada ciddi sıkıntılıdır benim gözümde
Selamlar Twitch, şey hesabıma 16K dolar girmiş ama ben onu çektim ve harcadım zaten haberim yoktu. takipçilerim farketmiş.sorumluluk sizde gereğinin yapılmasını talep ediyorumEastergamars da benim para ile pek alakam olmuyor heaaba yatmıs ama haberim yok aysğına yatıyor srtık samimi gelmiyorlar bana.
nesi özgür ülkenin ya bu ülke özgür müsen neler diyorsun , twitch aleminin yarısı hapsi boylayacak o zaman , hak eden hak ettiği cezayı alsın yanlış anlamayın
Mesaj otomatik birleştirildi:
kimin kime oy verdiği seni hiç ilgilendirmez , kendi fikirlerini anlatırsın inanan inanır inanmayan geçer gider , özgür bir ülkede yaşıyoruz
yani ne yapmak istiyorsun da yapamiyorsun gercekten merak ediyorum varsa öyle bir şey karşisinda duralim , kimseyi dininden ırkından veya siyasi gorusunden dolayi ayrimciliga uğradiğini duymadim , hukumeti eleştirmek yasak diyorsan , tartişma programlarinda sabah kadar eleştiriyorlar hakli haksiz en ağir şekilde elestiriyorlar , hakaret , iftira olmadiği sürece hiç bir sorun yok , bak uzatmayalim forumdakiler sovecekler bu boş tartişmalaranesi özgür ülkenin ya bu ülke özgür mü
umarım yayın hayatları bitip herşeylerine el konulur aminnnnnnnEl konulanlar sahiplerine geri verilecek.
Kartı çalan kişileri bulamazlar ama yayıncıların çok ciddi ceza almaları muhtemel.
Yayıncılar hakkında kara para aklama, silahsız organize suç örgütüne üye ve yandaşlık, nitelikli dolandırıcılık ve nitelikli hırsızlıktan işlem görecekler muhtemelen. Para cezası ile yırtamazlar garanti hapis yatarlar. Ayrıca Twitch'e de ciddi anlamda para cezası verilecek. Bu olay sadece Türkiye'yi ilgilendirmiyor ABD gibi bir çok ülkeyi de ilgilendiriyor.
Aynen öyle. Sosyal mecraların geneline karşılar (biraz da güvenliği konusunda geri kalındığı ve tam sağlanamadığı için) ama Twitch konusunda artık öyle bir yola bile gidilebilir.Siz dua edin platformu kapatmasınlar zaten sevmiyorlar.