twitch nasıl izlenebiliriz?

Reaksiyon skoru
24
kasa sipariş verdim geldiginde yayınlara başlıcam twitch yayın açan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi nasıl izlenebiliriz bakıyorum twitche giriyorum en altta kalmak çok kötü his bu işe girip izlenmeyip bırakan var mı acaba? umudunu kaybeden

kasa özelliklerını atarmısın
umudunu kaybetme hangi oyunları oynucaksın

Oyunları dene. kendine bir kitle yarat. Reklam gibi olmasın ama, Ateach diye bir yayıncı var hala yayıncı. 1-2 sene boyunca League of Legends yayını yaptı. günlük 5-10 maks 20 izleniyordu. izleyenlerde hep tanıdıkları. sonradan Metin2 başladı bir anda. baktı 50-60 izleniyor devam etti. Şimdi 30000 aboneli youtube kanalı var. hepsi bir patlamaya bakıyor.

Hocam bi anda (3-4 ay) gibi sürede bişey olacağını sanmam şansınız iyi gitmezse

Muhabbetiniz sarmalı canlı olmalısınız

Yada Oyunu süper oynamalısınız

chate bol bol dönün

ayrıca boş insan çok olucak hakaret eden boş kişiler onları takmayın

kamera önemli ayrıca canınız sıkkınken açmayın siz eğlenmezseniz izleyici izlemez

yayını kapatırken 100-200 izlenen yayıncılara host atın onlarda size atar zamanla

bu bilgiler para ile satın alınmaz hocam dikkate alırsanız bişeyler yaparsınız tabi şansta önemli :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yaşınız kaç bu arada

kasa sipariş verdim geldiginde yayınlara başlıcam twitch yayın açan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi nasıl izlenebiliriz bakıyorum twitche giriyorum en altta kalmak çok kötü his bu işe girip izlenmeyip bırakan var mı acaba? umudunu kaybeden
sohbetinin sarması lazım ek olarak şans işi

Hocam bi anda (3-4 ay) gibi sürede bişey olacağını sanmam şansınız iyi gitmezse

Muhabbetiniz sarmalı canlı olmalısınız

Yada Oyunu süper oynamalısınız

chate bol bol dönün

ayrıca boş insan çok olucak hakaret eden boş kişiler onları takmayın

kamera önemli ayrıca canınız sıkkınken açmayın siz eğlenmezseniz izleyici izlemez

yayını kapatırken 100-200 izlenen yayıncılara host atın onlarda size atar zamanla

bu bilgiler para ile satın alınmaz hocam dikkate alırsanız bişeyler yaparsınız tabi şansta önemli :)

yaşınız kaç bu arada
23

cok tesekkurler:)

ayrıca kendınıze sorun arada insanlar beni neden izlesin o kadar yayıncı var bu yüzden farklı olmalısınız ilgi çekici

bende 17 yaşındayım abi :) cidden dikkate al yazdıklarımı

bu işten para kazanmak önemli ama daha önce izleyici çok olması önemli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,380
Üyeler
189,260
Son üye
chikai
Geri