Neler Yeni

Twitch nasıl sohbet botu yapabilirim

potovzuc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Yusuf Efe Yılmaz
Instagram
potovzuc
Steam
potovzuc
Twitter
potovzuc
Arkadaşlar merhaba ben nasıl twitchde bot yaparım onu merak ediyorum. Yanlış anlamayın izleyici bottu vs değil moobot gibi bot yapmak istiyorum izleyenleriniz varssa videoyun kendi chatinde kendi botunu kullanıyo ama o streamelementsle yapıyo ben kendi pcmden çalıştırabilceğim bir bot yapmak istiyorum kaynak göstercek var mı acaba.

kennyR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar merhaba ben nasıl twitchde bot yaparım onu merak ediyorum. Yanlış anlamayın izleyici bottu vs değil moobot gibi bot yapmak istiyorum izleyenleriniz varssa videoyun kendi chatinde kendi botunu kullanıyo ama o streamelementsle yapıyo ben kendi pcmden çalıştırabilceğim bir bot yapmak istiyorum kaynak göstercek var mı acaba.

arrda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,390
İsim
arda
Moobot un kendi sitesine gir ordan twitch den giriş yapınca otomatik olarak bağlanıyor moobot twitch e.Site üzerinden bot komutları da yapabilirsiniz

ibo622

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
ibrahim ugur
eğer kodlama biliyosanız istediğiniz gibi detaylı bi şekilde yazabilirsiniz

potovzuc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Yusuf Efe Yılmaz
Instagram
potovzuc
Steam
potovzuc