İmzada yer alan DA-4 sistemi kullanmaktayım, 7-8 mbs arası uploadım mevcut ama bir türlü yayın ayarlarını tutturamadım. Bu OBS anlayan varsa neyi nasıl ayarlayacağımı tarif edebilirse çok memnun olurum.
neyi tutturamadınİmzada yer alan DA-4 sistemi kullanmaktayım, 7-8 mbs arası uploadım mevcut ama bir türlü yayın ayarlarını tutturamadım. Bu OBS anlayan varsa neyi nasıl ayarlayacağımı tarif edebilirse çok memnun olurum.
bitrate ayarları sanıyorum bir türlü dengeyi bulamadım, yayında ara ara donma olduğunu söylediler.neyi tutturamadın
uploadın kaçbitrate ayarları sanıyorum bir türlü dengeyi bulamadım, yayında ara ara donma olduğunu söylediler.
Özellikle nw de ciddi kayıp yaşıyorum 30 fps civarı alıyorum işlemciden ve ekran kartından yayın vermeyi denediğimde, halbuki 1050 ile bile akıcı yayın yapanlar vardıneyi tutturamadın
uploadın kaç
en başta yazdığım gibi 7-8 arasıİmzada yer alan DA-4 sistemi kullanmaktayım, 7-8 mbs arası uploadım mevcut ama bir türlü yayın ayarlarını tutturamadım. Bu OBS anlayan varsa neyi nasıl ayarlayacağımı tarif edebilirse çok memnun olurum.
imzadaki sistemse işlemci ekran kartı kısmında x264 seç 3500bit verÖzellikle nw de ciddi kayıp yaşıyorum 30 fps civarı alıyorum işlemciden ve ekran kartından yayın vermeyi denediğimde, halbuki 1050 ile bile akıcı yayın yapanlar vardı
Mesaj otomatik birleştirildi:
en başta yazdığım gibi 7-8 arası
akşam deneyeceğim eyvallahimzadaki sistemse işlemci ekran kartı kısmında x264 seç 3500bit ver