Neler Yeni

Twitch Ödeme Sorunu!

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Annem babam dayım ailemdeki neredeyse herkes devlet memuru.
Twitch, iştirak ödeme sözleşmesinde 18 Yaş üzeri bir Doğum tarihi, IBAN, SWIFT Kodu, TC Kimlik No. Her şeyi istiyor.

Bu malum başvuruyu babam üzerine yapıyorum ancak ailedeki herkes devlet memuru. Babam öğretmen.
Babam bu durumu okuluna ve bankaya bildirse ve ödemeler oradan alınsa sorun olur mu ?

Yani ek gelir kaynağı olmuyor diye biliyorum.

Lütfen yardım edin.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Twitch, iştirak ödeme sözleşmesinde 18 Yaş üzeri bir Doğum tarihi, IBAN, SWIFT Kodu, TC Kimlik No. Her şeyi istiyor.

Bu malum başvuruyu babam üzerine yapıyorum ancak ailedeki herkes devlet memuru. Babam öğretmen.
Babam bu durumu okuluna ve bankaya bildirse ve ödemeler oradan alınsa sorun olur mu ?

Lütfen yardım edin.
bence yapmanı tavsiye etmiyorum

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes

Lütfen yardım edin.
Şimdi dostum eğer sen bir yerden ödeme alıyorsan ve bu iş belli bir düzende gidiyorsa yarın bir gün vergi borcun olur birikir. Sonra bir gün devlet derki sen belli bi miktar para kazanmışsın ama bunun vergisini ödememişsin. Bunu 1 sene sonra öğrendiğini düşünelim biriken para baya bir miktar olur. Stratera yaşadı bu durumu 300 Bin TL kadar vergi borcu çıkmış adama. Tabi onda biraz daha farklı durum ama aşağı yukarıda aynı. Devlet memuru olduğu için de ayrı sıkıntı olur zaten.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiç girişme baban için problem olur
Yüksek kurumlara vb. soracağız.
kuzenlerin falan yok mu?
Keşke olsa ama 1 tane var. O da bebek 🤭
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi dostum eğer sen bir yerden ödeme alıyorsan ve bu iş belli bir düzende gidiyorsa yarın bir gün vergi borcun olur birikir. Sonra bir gün devlet derki sen belli bi miktar para kazanmışsın ama bunun vergisini ödememişsin. Bunu 1 sene sonra öğrendiğini düşünelim biriken para baya bir miktar olur. Stratera yaşadı bu durumu 300 Bin TL kadar vergi borcu çıkmış adama. Tabi onda biraz daha farklı durum ama aşağı yukarıda aynı. Devlet memuru olduğu için de ayrı sıkıntı olur zaten.
Oralarını çok araştırdım. Bilerek bu işe giriştim zaten.
Twitch, Kendisi Stopaj ve KDV Alıyor diye biliyorum.
Bizim yapmamız gereken tek şey gelir vergisi ödemesi. Bunun için de Twitch'in 100 Dolarlık barajını geçtikten sonra işlemleri yapacağız.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
600 o
indirim ile 300 olmuştı onun ki

Ne yapayım o zaman.
hiç bir yere
açma yayın fenan
dersine çalış sonra açarsın yayınını

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
600 o
indirim ile 300 olmuştı onun ki

hiç bir yere
açma yayın fenan
dersine çalış sonra açarsın yayınını
Bu düşüncenin yanlış olduğunu düşünüyorum.
Derslerime zaten çalışıyorum. Meslek lisesindeyim. Bu konuda karışma yetkiniz yok.
İlkokul/Ortaokul ve korona yüzünden de Liseye geçtiğimden beri Asosyal bir insan olduğumdan ve sosyalleşmek istediğim için yayın açıyorum.
Lütfen saygılı olun.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Derslerime zaten çalışıyorum. Meslek lisesindeyim. Bu konuda karışma yetkiniz yok.
İlkokul/Ortaokul ve korona yüzünden de Liseye geçtiğimden beri Asosyal bir insan olduğumdan ve sosyalleşmek istediğim için yayın açıyorum.
Lütfen saygılı olun.
hayır kankam
18 olunca aç
bekle maksimum 4 senen var 18 e

Lütfen saygılı olun.
gerçekten sosyalleşmek için yayın açan var mıymış bea
bunu diyenlere güvenim hep sıfır nedense

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
gerçekten sosyalleşmek için yayın açan var mıymış bea
bunu diyenlere güvenim hep sıfır nedense
ilkokuldan beri dışlanmış birisi olarak evet sosyalleşmek için açıyorum.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
ilkokuldan beri dışlanmış birisi olarak evet sosyalleşmek için açıyorum.
kanka ben ilkokuluma ve ortaokuluma nalet okuma seviyesinde ben de dışlandım hatta 32 zeka özürlüsü ile aynı sınıfta durdum ve hep ezildim
sosyalliği kanka öyle arama bence
sınıfından biri ile oyun oynayın telefondan konuşun sosyalleşmeyi az kişi ile yap
çok işi aynı zamanda daha özensiz yaparsın
1 işi aynı zamanda çok işe nazaran çok daha iyi yaparsın

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
kanka ben ilkokuluma ve ortaokuluma nalet okuma seviyesinde ben de dışlandım hatta 32 zeka özürlüsü ile aynı sınıfta durdum ve hep ezildim
sosyalliği kanka öyle arama bence
sınıfından biri ile oyun oynayın telefondan konuşun sosyalleşmeyi az kişi ile yap
çok işi aynı zamanda daha özensiz yaparsın
1 işi aynı zamanda çok işe nazaran çok daha iyi yaparsın
Sınıfım mı :sick::sick::sick:
Kendileri bulunduğum ilçeden kaynaklı olsa gerek ki keko, tiktokçu ve beyinsizler. O yüzden ders dışında sınıftan kimseyle etkileşim kurmuyorum.
Az kişiyle zaten yapıyorum.

Top Bottom