Neler Yeni

Twitch Önerilen Kanallarda Nasıl Çıkılır

ugur3546

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
uğur aydoğdu
Twitch'e girdiğimizde anasayfada yada sol kısımdaki önerilen kanallar kısmında nasıl çıkabiliriz.
Takipci Sayısı 130 küsür Ve düzenli yayın açılıyor ek olarakda gerekli görevleri yaparak abonelik kısımlarını filan açabildik.
Belirli bir izleyici kitlesine ulaşabilmek için ne yapılması lazım ?
( Yayının görüntü kalitesi, kamerası, ses kalitesi ,drop olayları , klavye sesi gibi gibi ayrıntılara dikkat ediyoruz zaten elimizden geldliğince)

ugur3546

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
uğur aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kimse bilmiyor herhalde cevabını

JSezar

80+ Silver
Bana 10 kişinin izlediği yayıncılar bile çıkıyor.Bu biraz şans işi gibi görünsede algoritmayı bilmek lazım.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,506
İsim
ArtiAnius
Algoritma tamamen sen günde kaç saat yaptığın yayın başlığın yayın etiketlerin vb ne bakıyor şöyleki sen günde ortalam 4.5 5 saat yayın yapıp bunu düzenli olarak yapmaya başlarsan algoritma 3-4 gün sonra seni tanımaya başlıyor bu da önerilenlere çıkartıyor . yayın başlığı özellikle insanları cezbetmek için çok önemli yani anlıycağın algoritmayı yakalamak için yapman gereken şey sürekli olarak yayın açman ve uzun sürmesi

ugur3546

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
uğur aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Algoritma tamamen sen günde kaç saat yaptığın yayın başlığın yayın etiketlerin vb ne bakıyor şöyleki sen günde ortalam 4.5 5 saat yayın yapıp bunu düzenli olarak yapmaya başlarsan algoritma 3-4 gün sonra seni tanımaya başlıyor bu da önerilenlere çıkartıyor . yayın başlığı özellikle insanları cezbetmek için çok önemli yani anlıycağın algoritmayı yakalamak için yapman gereken şey sürekli olarak yayın açman ve uzun sürmesi
ekstra bir şey yok yani başka
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana 10 kişinin izlediği yayıncılar bile çıkıyor.Bu biraz şans işi gibi görünsede algoritmayı bilmek lazım.
çıkmasına çıkıyorda reis şans işi değil algoritmasını bilmiyoruz sorun orda

JSezar

80+ Silver
ekstra bir şey yok yani başka
Mesaj otomatik birleştirildi:

çıkmasına çıkıyorda reis şans işi değil algoritmasını bilmiyoruz sorun orda
Ben bilsem yayın açardım:)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946