Twitch ücretlimi????

Keremdiyola

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
392
Selamlar ilk kez twitch açıcam bugüne kadar youtubedan takip ediyordum. Yayın izlemek ücretlimi neresi ücretli fln en ince detayına kadar anlatırmısınz teşekkürler şimdiden

İzlemek değil abone olmak ücretli.

izlemek ücretsiz takip edebilirsin abone olmak paralı bağış atabilirsin chat abonelere özel olduğunda abone olmasan mesaj atamazsın

Ücretsiz ama para atmayınca adamdan sayılmıyorsun, yazdıklarını vb. umursamıyorlar.

Hayır. Abone olmak paralı

İzlemek beleşş

İzlemek ve takip etmek ücretsiz fakat Abone olmak, bağış atmak ücretli

İzlemek bedava, herhangi bir ücreti yok.
Eğer abone olursan aylığına göre bir ücret ödüyorsun,
ödediğini ücret ile aynı zamanda yayıncıya destek olmuş oluyorsun.
Dilersen bağış da atabiliyorsun, attığın bağış direkt yayıncıya gidiyor.

Hocam internet ücretini saymazsak beleş malum bir yayını akıcı bir şekilde izlemek iyi bir internet istiyor

İzlemek bedava, herhangi bir ücreti yok.
Eğer abone olursan aylığına göre bir ücret ödüyorsun,
ödediğini ücret ile aynı zamanda yayıncıya destek olmuş oluyorsun.
Dilersen bağış da atabiliyorsun, attığın bağış direkt yayıncıya gidiyor.
Chate nasıl yazabilirim yaz gibi biyer çıkmıyor elrean ve bitane pek ünlü olmayan birinin yayınına girdim ikisinde de görünmedi (ikiside şuan aktif yayında düşük takipçili az önce kapattı )

Chate nasıl yazabilirim yaz gibi biyer çıkmıyor elrean ve bitane pek ünlü olmayan birinin yayınına girdim ikisinde de görünmedi (ikiside şuan aktif yayında düşük takipçili az önce kapattı )
mobildeysen altta yazı yazma yeri var pc de isen sağ tarafta chat var onun altında eğer twitche kaydolmadıysan yazamazsın

mobildeysen altta yazı yazma yeri var PC de isen sağ tarafta chat var onun altında eğer twitche kaydolmadıysan yazamazsın
Kaydoldum pcde chatin altında hiç bişi yok chat akıp gidiyo

Kaydoldum pcde chatin altında hiç bişi yok chat akıp gidiyo
sağ alttaki gibi bir mesaj gönderin yok mu
1602520632122.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,456
Üyeler
186,894
Son üye