Twitch Yayınları için pc

Barbarmen

80+
Reaksiyon skoru
7
Merhaba iyi akşamlar twitch platformda yayın yapmak için bir pc toplamak istiyorum oyun ve yayın tek pc olucak araştırdığım kadarıyla işlemciye çok yük biniyormuş sağlam bir işlemciye ve tabi bi ekran kartına ihtiyacımız var ben Ryzen 3700 veya 3800 belirledim ekran kartı içinde 2070 süper bu iki özelliği bünyesinde barındıran bir pc 10 000 tl ile mümkün müdür üstüne çıkamıyorum çünki şimdiden teşekkürler

Merhaba iyi akşamlar twitch platformda yayın yapmak için bir PC toplamak istiyorum oyun ve yayın tek PC olucak araştırdığım kadarıyla işlemciye çok yük biniyormuş sağlam bir işlemciye ve tabi bi ekran kartına ihtiyacımız var ben Ryzen 3700 veya 3800 belirledim ekran kartı içinde 2070 süper bu iki özelliği bünyesinde barındıran bir PC 10 000 TL ile mümkün müdür üstüne çıkamıyorum çünki şimdiden teşekkürler
6k bile yayin için yeterli vatan kdv indirimi bekle sıksık oluyor ve kampanyalar gayet iyi 1-2k daha az ödersin

Islemciyi 3600x yaparak almani oneririm

Islemciyi 3600x yaparak almani oneririm
Post automatically merged:

Neden 3700x değide 3600x knk ?
Post automatically merged:

6k bile yayin için yeterli vatan kdv indirimi bekle sıksık oluyor ve kampanyalar gayet iyi 1-2k daha az ödersin
Keşke dediğin gibi olsa knk ama kaliteli bi yayın veremiyorsun 5 6 k ile özellikle pubg gibi oyunlarda

Merhaba iyi akşamlar twitch platformda yayın yapmak için bir PC toplamak istiyorum oyun ve yayın tek PC olucak araştırdığım kadarıyla işlemciye çok yük biniyormuş sağlam bir işlemciye ve tabi bi ekran kartına ihtiyacımız var ben Ryzen 3700 veya 3800 belirledim ekran kartı içinde 2070 süper bu iki özelliği bünyesinde barındıran bir PC 10 000 TL ile mümkün müdür üstüne çıkamıyorum çünki şimdiden teşekkürler
6 binlik sistemde de akıcı yayın yaparsın zaten.
Bütçene ve ihtiyaçlarına göre sistem dizmen daha iyi olur.
"Yayın" demek sadece kasadan ibaret değil, ekipmanlar da önemli.

Monitör dahil mi? Dahil değilse RTX2080S ve Ryzen 5 3600 PC var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,161
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri