Hangi oynun yayını ?Merhaba ben konsolumdan yayın yapıyorum 2 gün önce başladım izlenmiyorum max 5 3 kişi izliyor.Nasil yavaş yavaş gelişebilirim bana öneriniz nedir
cp mi????????Her türlü cyberpunk gta 5 ve game pass teki oyunlar
Evet bunları yapcak için uğraşıyorum onların konsolları varsa onları davet edebilirim samimi oluruz öyle oyledikkat çekecek şeyler yap yeni oyunlar oyna başlıkların güzel olsun azim azim azim sonra bdaha iyi yerlere gelirsin + samimi ol insanları güldür.
Evetcp mi????????
nimo tv de yayın aç önce bot atıyo sonra veletler baskın yapıyo izlenirsin ben açtım 19 kişi geldiMerhaba ben konsolumdan yayın yapıyorum 2 gün önce başladım izlenmiyorum max 5 3 kişi izliyor.Nasil yavaş yavaş gelişebilirim bana öneriniz nedir
Düzenli yayın aç,arkadaşlarına paylaş takip etsinler.Komutlar koy botlar koy.İlgi çekici başlıklar at.Merhaba ben konsolumdan yayın yapıyorum 2 gün önce başladım izlenmiyorum max 5 3 kişi izliyor.Nasil yavaş yavaş gelişebilirim bana öneriniz nedir
heeee pc den açsan olur ama twitch de wtcn varken seni izlemezlerKnk PC yokki konsolda twitch e izinn verio
Suan 10 takipçim var panel i düzenledim bağış link hazırladım moobot u hallettim tek kalan ilgi cekmekDüzenli yayın aç,arkadaşlarına paylaş takip etsinler.Komutlar koy botlar koy.İlgi çekici başlıklar at.