Neler Yeni

Twitch'de aboneliğe ara versem bir sonraki ay abonelik sürem devam eder mi?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Arkadaşlar ben Elraen'e aboneyim, bir ay için başkasına abone olsam sonraki ay da Elraen'e tekrar abone olsam abonelik sürem kaldığı yerden devam eder mi? Yoksa yine 1.aydan mı başlarım?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Eder.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar ben Elraen'e aboneyim, bir ay için başkasına abone olsam sonraki ay da Elraen'e tekrar abone olsam abonelik sürem kaldığı yerden devam eder mi? Yoksa yine 1.aydan mı başlarım?
1. Aydan yeniden başlar eğer 1 ay başkasına abone olursan.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

edd123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,987
İsim
Mehmet Emin Kılıç
etmez. abonelik iptal olduğundan sıfırlanır. 1. aydan başlarsın. adı üstünde iptal

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Yani biri devam eder biri de devam etmez demiş ya, hangisinin dediği doğru acaba dedim. Yanlış anlamayın kimseye kötü amaçla demedim, sadece iki farklı fikir geldiği için öyle dedim. Kimseye yalancı demiyorum yani.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yani biri devam eder biri de devam etmez demiş ya, hangisinin dediği doğru acaba dedim. Yanlış anlamayın kimseye kötü amaçla demedim, sadece iki farklı fikir geldiği için öyle dedim. Kimseye yalancı demiyorum yani.
Yok sakıncası yok. Ben yaşadığım için söylüyorum doğruları.
1 ay abone olmazsa baştan başlar.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Untitled.jpg

Bana bunlar farklı farklı zamanlarda ve yine farklı kişiler tarafından hediye olarak verildi.
Kanalda aynen bu şekilde gözüküyorum. Bu aboneliklerin arasında aylar var.

omerfaruk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Ömer Faruk Altınova
Toplam abonelik süreniz kaldığı yerden devam eder fakat abonelik seriniz yani arka arkaya yenilediğiniz aylar sıfırlanır ve abone olduğunuzda tekrar başlar.

Örneğin yeni bir twitch kanalına 3 ay boyunca arka arka yenileyerek abone oldunuz. Daha sonra ara vermek istediniz birkaç ay abone olmadınız. Daha sonra devam ettiniz ve 2 ay boyunca arka arkaya yenilediniz. Bu durumda günün sonunda toplam abonelik süreniz tüm aylarınızın toplamı kadar olacak ve abone rozetiniz buna göre verilecektir. Abonelik seriniz de son arka arkaya ödediğiniz döngü olan 2 ay olarak gözükür.
1620850242350.png

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Toplam abonelik süreniz kaldığı yerden devam eder fakat abonelik seriniz yani arka arkaya yenilediğiniz aylar sıfırlanır ve abone olduğunuzda tekrar başlar.

Örneğin yeni bir twitch kanalına 3 ay boyunca arka arka yenileyerek abone oldunuz. Daha sonra ara vermek istediniz birkaç ay abone olmadınız. Daha sonra devam ettiniz ve 2 ay boyunca arka arkaya yenilediniz. Bu durumda günün sonunda toplam abonelik süreniz tüm aylarınızın toplamı kadar olacak ve abone rozetiniz buna göre verilecektir. Abonelik seriniz de son arka arkaya ödediğiniz döngü olan 2 ay olarak gözükür.
Alıntıyı görüntüle
Dostum, tam olarak net ve güzelce anlatmışsın. Çok teşekkür ederim. Aradığım cevap.

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Abonelik streakiniz sıfırlanır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular