Twitch'den ufak ufak yayınlara başlamak istiyorum. Nasıl yapılır ne yapmam gerek. Ekran kartım veya işlemcim yeterlimi. Ömürleri azalır veya zarar gelir mi?
ömrü azalmaz normal oyun oynadığından farkı olmaz işlemci ekran kartı da ucu ucuna yeter ama hangi oyunun yayınını yaptığına bağlıTwitch'den ufak ufak yayınlara başlamak istiyorum. Nasıl yapılır ne yapmam gerek. Ekran kartım veya işlemcim yeterlimi. Ömürleri azalır veya zarar gelir mi?
İ3 12100f 3.3ghz evga 1660super 6gbEkran kartin ve islemcin nedir?
yüksek oyunlar değil csgo assetto corsa gibi orta oyunlar ? god of war vb. değil yaniömrü azalmaz normal oyun oynadığından farkı olmaz işlemci ekran kartı da ucu ucuna yeter ama hangi oyunun yayınını yaptığına bağlı
Genel anlamda problem yaşarsın gibiTwitch'den ufak ufak yayınlara başlamak istiyorum. Nasıl yapılır ne yapmam gerek. Ekran kartım veya işlemcim yeterlimi. Ömürleri azalır veya zarar gelir mi?
Ne konuda ?Genel anlamda problem yaşarsın gibi
sorun büyük olursa başlamam yaGenel anlamda problem yaşarsın gibi
sistemin gayet yeterliTwitch'den ufak ufak yayınlara başlamak istiyorum. Nasıl yapılır ne yapmam gerek. Ekran kartım veya işlemcim yeterlimi. Ömürleri azalır veya zarar gelir mi?
bi arkadaş dedi sorun çıkar içime kurt düştü şimdi @SadeceSeyfsistemin gayet yeterli
1660 super ekran kartın var ben 1650 super ile rahat 60 fps açabiliyordum işlemcin de yeni nesil bişey olmazbi arkadaş dedi sorun çıkar içime kurt düştü şimdi @SadeceSeyf
Sorunsuz yayın açarsınız.İ3 12100f 3.3ghz evga 1660super 6gb
Mesaj otomatik birleştirildi:
yüksek oyunlar değil csgo assetto corsa gibi orta oyunlar ? god of war vb. değil yani