Twitchden paramı nasıl çekerim?

predator

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,176
51 Dolar kazancım var ancak ödemeler kısmında gözükmüyor nasıl çekebilirim?

100 dolara tamamlaman lazım olması lazım
Post automatically merged:

100 e tamamla bozdur ülkenin dövize ihtiyacı var bitciler gittikten sonra oldu böyle ah bitciler ah neredesinin gelin ekonomiye can verin

100 dolara tamamlaman lazım olması lazım
Post automatically merged:

100 e tamamla bozdur ülkenin dövize ihtiyacı var bitciler gittikten sonra oldu böyle ah bitciler ah neredesinin gelin ekonomiye can verin
:D ASHKGBDLAHKSJBDAS
hocam 50 dolar yazıyordu ya, abonelikler reklamlar vs derken kaç aydır 51 dolar anca oldu. dedim çeker bi klavye alırım

hocam 50 dolar yazıyordu ya, abonelikler reklamlar vs derken kaç aydır 51 dolar anca oldu. dedim çeker bi klavye alırım
Hiç 100 tamamlama ihtimalin yoksa bağışla, yayınla. 49dolar bağışla kendine kurtarıyor mu bak 100 doları komisyonuyla kaça çekersin bir hesap et içeride bırakma paranı boş yere

bi güncelleme olduysa bilmiyorum yanlış bilgi vermiyim ama 100 dolar olması gerekiyordu sonradan o değerlere güncelleme gelmişse bilmem kanka en azından 51 doların var kanka :D o acıdan bak

Hiç 100 tamamlama ihtimalin yoksa bağışla, yayınla. 49dolar bağışla kendine kurtarıyor mu bak 100 doları komisyonuyla kaça çekersin bir hesap et içeride bırakma paranı boş yere
tamamlayamam ya çok sürer gibi o da tanıdıkların aboneliği, ara sıra atılan 10 20 bitlerden biriken para
bi güncelleme olduysa bilmiyorum yanlış bilgi vermiyim ama 100 dolar olması gerekiyordu sonradan o değerlere güncelleme gelmişse bilmem kanka en azından 51 doların var kanka :D o acıdan bak
"Ödeme işlemcimizin ödemeyi gerçekleştirebilmesi için hesabınızda minimum bir bakiye bulunması gerekir. Çoğu ödeme yöntemi için gereken minimum bakiye 50 $, banka havalesi için ise 100 $'dır. 50 $ minimum ödeme eşiği sayfamızdan daha fazla bilgi alın. "
benimki banka havalesi, 100 dolar dediğiniz gibi galiba en az ne keser üstüne ekleyip öyle çekeyim
abonelik mi atayım bit mi atayım

100 dolar olmadan çekemiyorsun. Birde hocam vergi olayı nasıl işliyor bu platformda?

100 dolar olmadan çekemiyorsun. Birde hocam vergi olayı nasıl işliyor bu platformda?
Hiç ödeme almadım araştırdığım kadarıyla bitlerin %80'i aboneliklerin %50 si ve reklamların %20si ödeniyordu yanlışta hatırlıyor olabilirim. geri kalanlar vergi galiba

Hiç ödeme almadım araştırdığım kadarıyla bitlerin %80'i aboneliklerin %50 si ve reklamların %20si ödeniyordu yanlışta hatırlıyor olabilirim. geri kalanlar vergi galiba
hocam örnek veriyorum sana 2 dolar bağışladım bu 2 doların içinden vergiyi otomatik mi kesiyor yoksa aylık olarak vergi mi ödemen lazım?

hocam örnek veriyorum sana 2 dolar bağışladım bu 2 doların içinden vergiyi otomatik mi kesiyor yoksa aylık olarak vergi mi ödemen lazım?
Bynogame'den gelen bağışların %95i direkt hesabıma geldi. Tüm kazançların yukarıda belirttiğim kısmı ödemeye geçiyor kalanı vergi kesiliyor. Sanırım işler biraz büyüyünce şirket kurmak gerekliymiş. ama 25 yaş altı belli bir gelirin altındaysanız vergi ödemiyormuşsunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,957
Üyeler
191,009
Son üye
realpatrickbateman
Geri