Twitch'e Nasıl Başlarım ?

ohooh daha var 1 ay falan var. ama 2 hafta sonra da başlayabilirim belki.
şimdi her şeye alright ama ben ne yapacağım yayında ?
Ne yapmak istersen. Kendine 1-3 moderatör bul. Cheati herkese açık yap herkes sub olamıyor. Gemi bir şekilde yürür.

Ne yapmak istersen. Kendine 1-3 moderatör bul. Cheati herkese açık yap herkes sub olamıyor. Gemi bir şekilde yürür.
kendime şöyle şeyler yaptım nası olmuş. buna benzer var daha. among us uzaylı sahnesine tasarladım.
lütfen yanlış anlamayın m yerine n koysam daha kötü dururdu.

kendime şöyle şeyler yaptım nası olmuş. buna benzer var daha. among us uzaylı sahnesine tasarladım.
lütfen yanlış anlamayın m yerine n koysam daha kötü dururdu.
Ben beğendim bunu sub olunca üstte simge olarak çıkartabilirsiniz.

18 den küçüksen izlenmezsin velet derler.(ki seni izleyecekler le yaşıt olursun aslında)onun dışında yapabileceğin bir şey yok.ama bana steam kod verirsen izlerim
Post automatically merged:
cNed 18 yaşında? Adam izleniyor yaşın bir önemi yok

Öyle aman aman bi arkadaş ortamım yok. beni pek takan yok.
Şimdilik ekipmanlarım bunlar. Kasımın ortalarında başlamayı düşünüyorum.
Bilgisayarım-bilmeyen kalmamıştır sanırım.
Monitör vb klavye falan onlar da var bi tek mousepad eksik.
Kamera olarak eski telefonumu kullanmayı düşünüyorum asus zenfone 3 olur kendisi.
Onun dışında gerekli bir şey yok sanırım. obs hazırlayacağım kanalı düzenlerim tamam.

ama twitch'te insanların beni izlemesini nasıl sağlarım ?

Ve prime time'da herkes wtcn pqueen falan takılıyor benim için en uygun zaman ne sizce ?
Biraz paraya kıyman lazım mesela bana Steam Wallet key vs versen izlerim

Ben beğendim bunu sub olunca üstte simge olarak çıkartabilirsiniz.
streamlabs obs ayarlarını yaptım. hep obs kullanıyordum ama streamlabs'te bu kadar özellik olduğunu önceden bilseydim kesin yapardım.
nasıl olmuş ?
Ekran Görüntüsü (171).png
Ekran Görüntüsü (172).png
Ekran Görüntüsü (173).png
Ekran Görüntüsü (170).png

Öyle aman aman bi arkadaş ortamım yok. beni pek takan yok.
Şimdilik ekipmanlarım bunlar. Kasımın ortalarında başlamayı düşünüyorum.
Bilgisayarım-bilmeyen kalmamıştır sanırım.
Monitör vb klavye falan onlar da var bi tek mousepad eksik.
Kamera olarak eski telefonumu kullanmayı düşünüyorum asus zenfone 3 olur kendisi.
Onun dışında gerekli bir şey yok sanırım. obs hazırlayacağım kanalı düzenlerim tamam.

ama twitch'te insanların beni izlemesini nasıl sağlarım ?

Ve prime time'da herkes wtcn pqueen falan takılıyor benim için en uygun zaman ne sizce ?
gökten zembille gelmez para söyleyeyim hatta vergilerden sorumlusun para kazanmasan bile vergi ödemek zorundasın açarsan para kazanmayı fenan
kısaca borca batabilirsin
bence boşver kanka öyle çok aman aman bi oyunda pro değilsen yapma dersinle uğraş bunlar boş hayaller
(bence)

gökten zembille gelmez para söyleyeyim hatta vergilerden sorumlusun para kazanmasan bile vergi ödemek zorundasın açarsan para kazanmayı fenan
kısaca borca batabilirsin
bence boşver kanka öyle çok aman aman bi oyunda pro değilsen yapma dersinle uğraş bunlar boş hayaller
(bence)
tm.

Bağış imagelerini çok beğendim güzel olmuş.
heheheh. kendimi wtcn ve sş gibi sağ alt orta işte anladın oraya koyacağım. onun altında da milletin dikkatini çeksin diye takipçi çubuğu koydum. üstte de anlık izleyici, sağ alt köşede de minnacık bir chat var.

@Erol Taş başka eklemem gereken bir şey var mı.

he bide çıkış çözünürlüğünü ne yapayım.

Son düzenleme:
tm.

heheheh. kendimi wtcn ve sş gibi sağ alt orta işte anladın oraya koyacağım. onun altında da milletin dikkatini çeksin diye takipçi çubuğu koydum. üstte de anlık izleyici, sağ alt köşede de minnacık bir chat var.

@Erol Taş başka eklemem gereken bir şey var mı.

he bide çıkış çözünürlüğünü ne yapayım.
Bence başka bir şeye gerek yok. Her yayıncıda bunlar var hep. Bir eksik göremedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,956
Üyeler
191,009
Son üye
realpatrickbateman
Geri