Neler Yeni

Twitch'te Birinin Sohbetine Katılmak

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
CesarVialpando
Selamlar. Hemen soruya geçeyim. Mesela biri yayın yapıyor ve yayıncı bu yayında oylama tarzı bir şey yapıyor (Tierlist tarzı bir şey). Ben de buna katılmak istiyorum. Nasıl oluyor bu? Twitch'te yeni sayılırım; bu yüzden soruyorum.

KTAX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Eren
Merhaba, tam anlamamakla beraber 2 tane oylama şekli var birisi izleyip biriktirdiğin kanal puanları ile oylama açar yayıncı, bunu sohbetin üst tarafında çıkan sekmeden oylayabilirsin ama bunun için vpn açmak gerekiyor, Türkiye'de kumar olarak mı geçiyor nedir tam bilmiyorum bu yüzden engellenmiş galiba. Diğeri de normal oylama açıyor bir bedel vermeden oyluyorsun bu da yine aynı sohbetin üst kısmında çıkıyor pcde. telefonda da aynı sanırım tam emin değilim.

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
CesarVialpando
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba, tam anlamamakla beraber 2 tane oylama şekli var birisi izleyip biriktirdiğin kanal puanları ile oylama açar yayıncı, bunu sohbetin üst tarafında çıkan sekmeden oylayabilirsin ama bunun için vpn açmak gerekiyor, Türkiye'de kumar olarak mı geçiyor nedir tam bilmiyorum bu yüzden engellenmiş galiba. Diğeri de normal oylama açıyor bir bedel vermeden oyluyorsun bu da yine aynı sohbetin üst kısmında çıkıyor pcde. telefonda da aynı sanırım tam emin değilim.
Yok hayır. Bahsettiğim şey şu; yayıncılar abonelerini yayına alıyor ve oylamayı beraber yapıyor ya bazen. Ondan bahsediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yayıncıyı takip ediyorsan yapabiliyorsun.
Evet ediyorum.

MertFM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Mertcan Ceylan
Yayıncı 10 200arası izleniyorsa ve isterse dc den çeker ama öyle bişi kimse yapmaz muhtemelen diğer türlü hiç şansın yok

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
CesarVialpando
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yayıncı 10 200arası izleniyorsa ve isterse dc den çeker ama öyle bişi kimse yapmaz muhtemelen diğer türlü hiç şansın yok
Yok zaten çok izlenmiyor. 150-250 arası. Genellikle 150 civarı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve evet dcden çekiyor.

MertFM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Mertcan Ceylan
Dc den nasıl çekiyorsa mesela odalar oluyor belli odadan çekiyorsa gir bekle

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası