özelden link verir misin? multimcx inilerde aniden günceller defender kapatır sonra gg ama multimcx güvenilir çünkü bende kullandım ve sıkıntı yok
az kalsın onu alacaktım.teamextreme zaten kullanmayın virüs gibi bilgini alıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Minecraft İndir, Ücretsiz MultiMC X, Java PC - AtariKafa - Minecraft Harita, Mod ve Mod Paketleri
Arkadşalr MultiMC X ücretsiz minecraft programıdır. Bu konuda bana çok soru geliyor. Ücretsiz nasıl minecraft oynarım? Hangi prgoram ile oynarım? gibi sorular. İşte bu MultiMC X ile oynayabilirsiniz. MultiMC X özellikleri şunlar; Çoklu profil ücretsiz minecraft indir me ve kurulumu Profilleri...www.atarikafa.com
şuanlık yok bende tlauncher ama arkaplanda dosya yazdı ama sanal makine yani disk ile uğraşıyorbir sıkıntı yok mu yani?
hocam tipten kaybediyorum ama sesten belki kazanırım( o kadar vokal kaydı alıyorum umarım güzeldir sesim )Tipin ve sesinin güzel olması en büyük etken.
insanları trollemeyi seviyorsan (shaco main) omeglede milleti trolleortaya karışık
kanka yayın kesitlerini tiktok, youtube shorts, instagram reels da kesinlikle paylaş ben bir çok kişiyi öyle tanıdım. aktif olarak hepsini izlemesem bile takip ediyorum iyi oyun oynuyor veya komik biriymiş diyerek.Beyler yeni yeni yayın açmaya başladım izleyici sayısının düşük olmasını normal buluyorum.3 izleyicim oluyor genellikle. Bu izleyici sayısını arttırmak için neler yapabilirim boşuna uğraşıyormuş gibi hissetmek istemiyorum
https://help.twitch.tv/s/article/jo...n 30 günde ortalama 3,En az 50 takipçisi olanbeyler twitchte kaç takipçiden sonra donate alınabiliyor?