Neler Yeni

Twitchte Yayınlarım Izlenmiyor Ne Yapabilirim

Berkarda

80+ Silver
ve sistem nedir ona göre paket önereyim yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu devirde izlenmek çok zor hocam, insanlar özellikle yeni nesil aşırı fast time cı olmuş videoları atlayarak geçiyorlar felan. Belirli yayıncılar izleniyor sadece onun dışında 20 saniyede bir yayıncı değiştiriyolar dünyanın en kaliteli içeriğini yapsan bile, Boş muhappet saçma hareketler veya kadın olsaydın kısa atlet felan giyerek izlenebilirsin.
gagabulut gibi g*y olabilirsin

Onurkotlutok05

80+ Gold
Hocam belirli bir düzen oluşturmanız lazım mesela her gün 8 de 3 günde bir falan gibi istikrar baya katkı sağlıyor
ek olarak ben çok izleyicili yayınlara gitmeyi pek sevmiyorum yayıncıyla konuşmayınca boşa izlemiş gibi hissediyorum mümkün olduğunca gelen mesajları okursanız ilerleyebilirsiniz

Berkarda

80+ Silver
iyi kazanıyor yayın çıkışı birden

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,550
İsim
Oozdmrsm
ve sistem nedir ona göre paket önereyim yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

gagabulut gibi g*y olabilirsin
gtx 1050ti (kartın sınırlarını zorluyorum :D )
r5 3600
16gb ram
b450m s2h anakart

chade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
chade
Beyler yeni yeni yayın açmaya başladım izleyici sayısının düşük olmasını normal buluyorum.3 izleyicim oluyor genellikle. Bu izleyici sayısını arttırmak için neler yapabilirim boşuna uğraşıyormuş gibi hissetmek istemiyorum
valorant iyi izleniyor. youtube da shorts oluşturabilirsin. yayında, oyunda yaşadığın komik videoları falan paylaş. seni tanımayan adam açıp saatlerce yayınını izlemez. youtube da kısa videolarını görüp beğenirse takip eder. zamanla seni severse yayınlarına gelir. hiç tanınmayan birinin sadece twitch den izleyici kazanması çok çok zor

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hangi kategoride yayınlar yapıyorsun? Yayınların çok yapıldığı saatlerin dışında yapmayı deneyebilirsin.

Top Bottom