Neler Yeni

Twitter 12Nisan saçmalığı

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
yigitern
Twitter'de yapılan "kara mizah" başlığı altında taciz, tecavüz ve kadına şiddet paylaşımları yapan arkadaşlar hesaplarını kapatıyor bu arkadaşlara ne gibi bir yaptırım uygulanacak veyahut bu yapılan doğru mu benim kişisel görüşüm olarak kara mizah bu değildir din ırk taciz tecavüz bunların mizahı yapılmamalı sizlerinde görüşünü merak ediyorum bu paylaşımlardan ötürü ablam, annem, kız arkadaşım dışarı çıkamıyor korkularından dolayı ne kadar bir şey olmıyacağını bilseler bile.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,309
İsim
.
Bence de böyle hassas konularla mizah yapılmamalı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Toblerone
Sıkmayın canınızı lezzetli bir Toblerone yiyin kendinize gelin...
EeC2vqOU0AA0yGi.jpg

cemtastan2301

80+ Gold
Kara mizahın amacı bu ve ben başından beri kara mizahtan nefret ederim, boş insanların boş sohbetleri.

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
yigitern
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kara mizahın amacı bu ve ben başından beri kara mizahtan nefret ederim, boş insanların boş sohbetleri.
ben aksine kara mizahı severim fakat bu karamizahtan fazlasına kaçmış gibime geliyor

Dışkapı Metrosu

80+ Bronze
Amacım kavga cıkarmak degil ama bunun aslı tüm erkekleri tecavuzcu olarak goren ve feminizm arkasına sıgınanlarla dalga gecmek icin yapılan bir sey olması gerekiyordu 2-3 tane geri****** alt metnini anlamayıp gercekten tecavuz sakası yapmıs ayıkla simdi pirincin tasını radikal feministlere ve sol gerici haber sayfalarına da malzeme cıktı

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
ya olay aslında bi kız 12 nisan tacavüz günü kaçın bütün erkeklerden diye bir mesaj yazmış onun ssi de mizah sayfalarına konu oldu bu mesaj üstünden edit falan yaptılar sonra da bazı normieler bu gerçekmiş gibi lanse etti olay bu

Dışkapı Metrosu

80+ Bronze
Asıl suçlu bu boktan bir reddit grubundan çıkan saçmalığı ciddiye alıp insanlara yayan ve insanların korkmasını sağlayan kişilerdir.
bir tane radikal feminist 23 mart tarihinde hic bir dayanagı olmadan bir tweet attı erkekler toplu tecavüz yapıcakmış %99 olan sayıyı 100 yapıcaklar tarzı şeyler yazılıydı bunu gören solcugazate hemen her tarafa yaydı bu olayı medyaya gerçekmiş gibi lanse edildi bunun üzerine kara mizah sayfalarıda kılıcları kusanın beyler yarın 12 nisan tarzı tamamen dalga gecme amaclı paylasım yaptılar bu sefer noldu 2 3 tane şahıs olayı tamamen yanlış anlayıp bıcakla vs fotograflar attı suclu olan kisiler kara mizah sayfaları oldu ve inanilmaz bir sekilde bu olay hakkında 275k tweet atıldı
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya olay aslında bi kız 12 nisan tacavüz günü kaçın bütün erkeklerden diye bir mesaj yazmış onun ssi de mizah sayfalarına konu oldu bu mesaj üstünden edit falan yaptılar sonra da bazı normieler bu gerçekmiş gibi lanse etti olay bu
1618235245743.png

Top Bottom